Sellesuvine seenioride laager toimub Pilistveres

Avaldatud 21.5.2009

Jumal on lubanud meil läbi viia kaks seenioride laagrit. Tänavune, kolmas, toimub, kui Jumala arm lubab, paljudele tuntud kohas – Pilistveres luterliku kiriku pastoraadis ja selle territooriumil.

Laager algab esmaspäeval, 20. juulil kell 12.00 saabujate registreerimisega ning kell 13.00 lipu heiskamisega.
Teisipäev, 21. juuli on laagri täispäev. Laager lõpeb kolmapäeval, 22. juulil kell 12. Poolikutel päevadel oleme igaüks kaasa võetud toidul. 21. juulil on laagri poolt valmistatud hommikusöök, lõuna ja õhtusöök (kõik kokku 60 krooni). Ööbimiseks on 45 voodikohta, mis on mõeldud eakatele, kes ei saa muud moodust kasutada. Telkimiseks on ruumi aga praktiliselt piiramatult.

Laagri ürituse toetamiseks kasutame ka möödunud aastal toimunud annetamise moodust. Seekord aga soovime juba eelnevalt teada laagrisse saabujate arvu ja seda hiljemalt 1. juuniks. Teatada võib oma koguduse koordinaatori või pastori vahendusel või helistada Viktor Noginovskile tel 43 44 534.

Laagri motoks valisime kirjateksti Aamose raamatust 4:12: „Valmistu. Iisrael, kohtama oma Jumalat“. Inimese peamine kohtumine Jumalaga toimub muidugi Kristuse taastulekul, kuid ka argielu tasapinnal: Samaaria naine kohtus Jeesusega Jaakobi kaevu juures; Sakkeus kohtus Temaga teeäärse puu oksal istudes; Nikodeemus aga tuli kohtuma kuulsa Õpetajaga pimeduse katte all; röövli kohtumine Kristusega leidis aset taeva ja maa vahel jne.

Kuidas saame kohtuda Kristusega Tema taastulekul, kui me pole kohtunud Temaga juba siin maa peal?
Palvetame tõsiselt laagri pärast, et Jumal lubaks meid kogeda vaimulikku kosutust ning Tema ligiolu.

Seenioride aktiivi nimel, Viktor Noginovski

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat