Seenioride laager toimus esmakordselt Nuutsakul

Avaldatud 29.6.2017

Sellel aastal kogunesid seeniorid 20.-22. juunil Nuutsaku õppe- ja puhkekeskuses. Laagri teemaks oli väärikas vananemine.  Nüüdseks toimus laager juba 11. korda.

Laagri seekordne eestvedaja Ljudmilla Keel hindab laagri kordaminekut vägagi edukaks.  Ljudmilla kiidab ka kokkasid ja laagrikohta. „Toit oli väga hea, samuti said kõik ööbida voodites, mis on seenioridele väga oluline“. Ta lisab, et kindlasti oli kõigil hea vaheldus koguneda sellises ilusas laagripaigas. Programm oli seekord vabam ning oli aega juttu rääkida või ilusast loodusest rõõmu tunda. „Seenioride laagris on väga oluline osa puhkusel“.

Seeniorid on väga tänulikud, et Olavi Laur neile appi tuli ning teenis neid nii muusika kui sõnaga. Olavi viis läbi ühe toreda töötoa, kus alguses vaadeldi erinevaid väärika vananemise viise ning seejärel sai igaüks väikestes gruppides arutleda, kuidas siis väärikas olla ja milles see seisneb. Kolmapäeval külastasid laagrit Eha Lobjakas ja Jana Rosin, kes rääkisid elu eesmärgist ning väärikusest.

Seenioride tagasiside laagrist on olnud väga positiivne ning Ljudmilla loodab, et see on algus seenioride laagri uuest hingamisest. Isegi järgmise seenioride laagri kuupäevad on juba paigas. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis on jälle kõigil põhjust kokku tulla 1.-3. juunil sealsamas Nuutsakul.

Laagrisuvi on alles hoogu sisse saamas. 5-11 juuli toimub rajaleidjate laager Samlikul ning 19-23 juuli peavad noored laagrit Pinnamäe puhketalus. Juulikuu kulmineerub perelaagriga, mis toimub 28.-30. juulil Valgemetsas. Registreerimine noorte- ja perelaagrisse on avatud veel keskkonnas registreeri.advent.ee.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat