Piirkondlik noortekongress 6.–10. august 2024 Maruševecis, Horvaatias

Avaldatud 29.3.2024

Noortekongress Horvaatias saab olema nii nagu üks korralik noorteüritis ikka - oma koosolekute, kõnede, paljude töötubade, aktiivse tegevuse, lõbusa ajaveetmise ja muidugi hulga teiste noortega.

Noortekongressi peakõneleja on pastor ja Friendensau adventülikooli teoloogiaosakonna misjoni ja kultuuridevaheliste uuringute dotsent Laszlo Szabo.

Jälgi jooksvat infot kongressi Instagrami lehel 

Alla 18aastasel noorel peab olema kaasas tema eest vastutav isik.

Meie koguduste Eesti liit ja Balti unioon toetavad noori vanuses 16–35a kokku 200 euro ulatuses (rakendub hiljem kuludokumentide alusel transpordi toetusena, registreerumiseks eeldame osavõtumaksu tasumist).

​​​​​​Korraldame Horvaatiasse ja tagasi reisimiseks ka ühise bussireisi, mille hind jääb vahemikku 250-300 eurot. See hind sisaldab bussireisi 4.-5. augustil sihtkohta ja 11.-12. augustil tagasi ning ühte ööbimist Poola adventkoolis mõlemal suunal. Bussireisiga liitumisel rakendub koguduse poolne toetus soodustusena bussireisi maksumusest.

Kuni 8. aprillini saab registreerida soodushinnaga:

1. Kogupakett ööbimisega koolimajas (110 €) - sisaldab kongressitasu, kõiki söögikordi ja majutust kooli klassiruumides (peate ise kaasa võtma madratsi ja muu varustuse).
2. Kogupakett ööbimisega telgis (100 €) - sisaldab kongressitasu, kõik söögid ja majutust telkides (peate ise kaasa võtma telgi, madratsi ja muu varustuse).
3. Kongress ja toitlustamine (80 eurot)
4. Kongressitasu, kõik söögid Maruševecis ja majutus kolmekohalistes tubades Varaždini üliõpilaskodus (200€).

Märkus: Transport ja transfeer ei ole ühegi variandi hinna sees.  Kongressitasu ei kuulu tagastamisele.

Registreerumiseks toimi nii:

1. Täida ära Rise Up Youth Retreat application form.

2. Täida ära meie kodumaine registreerimisvorm siin osalustasu maksmiseks ja oma transpordisoovi teada andmiseks.

Jaga Facebookis