Tartu kogudus osales Karlova linnaosa kodukohvikute päeval Seiklusliku Lastekohvikuga

Avaldatud 20.5.2019

Reedel, 17. mail osales Tartu adventkogudus Karlova päevade kodukohvikute päeval lastekohvikuga Seikluslik Lastekohvik.

Koguduse kodukohviku eestvedaja Priit Keel sõnas, et kuigi Tartu kogudus on ka varem oma kohvikuga väljas olnud, oli tänavu kõne all küsimus, kas osaleda või mitte, kuna järgmisel päeval oli koguduse 115. aastapäeva tähistamine. „Arutasime, kas läheb liiga paljuks, aga võtsin selle vedamise enda peale.” Nii omavahel arutades ja ideid vahetades viis Priidu sõnul üks asi teiseni ja kokku sai kella kolmest kaheksani väldanud tore seikluslik kodukohvik.

Seikluslikus Lastekohvikus abistanud Kaile Tuvi rääkis, et Karlova kodukohvikute päev on tore ettevõtmine, mille raames inimesed avavad oma kodud ja külastajad otsivad mõnusaid koduhoove. „Meie kirik on Karlova linnaosa ääres ja inimesed lähevad siit ikka puumajade vahele, otsides hoove, kus saaks end mõnusasti sisse seada,” ütles Kaile. Adventkoguduse lastekohvikusse suunasid viidad ja mängima kutsus maskott-känguru.

Känguru, keda lapsed pidasid ka jäneseks, pakkus lastele sööki-jooki ja kutsus läbima takistusrada. Känguru mänginud Priit ütles, et takistusrada oli mõeldud eelkooliealistele ja iga julge sai ka kiituskirja. Takistusraja ülesanded ja raja kulu mõtlesid välja Helin Kalmus ja Külli Keel.

Priit, kes on ka Kuresaare koguduses kodukohviku pidamise kogemuse saanud, väljendas päeva kokku võttes heameelt, et kohvikupäev siiski kaasa tehti. „See tasus end ära ja mulje on positiivne.”

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat