Liidu juhtkonna pöördumine seoses viiruseolukorraga

Avaldatud 6.11.2020

Viimasel ajal on COVID-19 levik Eestis hüppeliselt kasvanud ning haigestumiste arvu tõus peaks meid kõiki ettevaatlikuks tegema, sõnas seitsmenda päeva adventistide koguduse Eesti liidu esimees pastor Andres Ploompuu kolleegide poole pöördudes.

Praeguse seisuga ei plaanita sulgeda meie pühakodasid ja seda püütakse igal võimalusel vältida, kuid olukorra kasvavat tõsidust silmas pidades on liidu juhtkonnal mõned soovitused.

1. Julgustame jumalateenistustel maski kandma. Sellega seoses soovitame kogudustes võimalusel välja panna tasuta maskid ning neid soovijatele jagada. Maskikandmine pole häbiasi ega väljenda meie usupuudust. Me usaldame endid Jumala hoolde, kuid teeme ka ise oma parima.

2. Kutsume üles kasutama teenistustel ja kokkusaamistel hajutamise põhimõtet.

3. Palume kõigile meelde tuletada, et ükskõik milliste haigussümptomite esinedes on mõistlik koju jääda.

4. Tuletame meelde ja palume ka kogudustes reklaamida, et meie koguduste liidu kodulehel www.advent.ee saab igal hingamispäeval vaadata veebijumalateenistust . Selle nimel tegutsevad usinalt ja pühendunult mitmed vabatahtlikud.

Loodame südamest, et kevadine olukord ei kordu ning me ei pea pühakodade uksi sulgema. See aga tähendab, et meil tuleb juba praegu teha vastutustundlikke otsuseid. Ka meie liidu juhtkonnas anname oma parima, et Kristuse valgus võiks jätkuvalt särada igast uksest ja aknast.

Eriliselt kutsun ka algaval palvenädalal üles kõiki praeguse ülemaailmse olukorra pärast palvetama ning ka meid siin meile armsas Eestis ja adventkoguduses Jumala ette kandma. Me vajame teie palveid.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat