Hope Channel Soome-haru avas oma voogedastusplatvormi

Avaldatud 24.10.2022, allikas TEDNews

Hiljuti alustas tööd Hope Channel Soome kanal, mis töötab voogedastusplatvormina aadressil hopechannel.fi. Kanal on loodud Soome uniooni ja Hope Channel Soome haru koostöös, veebilehe eesmärk on jõuda veelgi paremini ilmaliku vaatajani.

Kanali veebilehel on pea sada tundi tasuta vaatamist ja e-raamatuid, kaasa arvatud värskelt valmis saanud „Suure võitluse“ uus soomekeelne tõlge. See annab vaatajale sissejuhatuse kristluse ja Jeesuse õpetuste tausta kohta. Kanal kasutab ReactJS-tehnoloogiat, mis on kasutusel ka Netflixis – uued videod paistavad silma kõrge pildikvaliteedi poolest ning annavad vaatajale eriomase vaatamiskogemuse.

Uue veebilehe avamise eel andis Soome unioon välja ka brošüüri, mis tutvustab kristluse õpetusi tänapäeva lugejale arusaadavas keeles. „Me jagasime neid üle kahe miljoni eksemplari,“ ütles Hope Channeli Soome haru juht ning Soome uniooni kommunikatsioonijuht Timo Flink.

„Me ootame selle brošüüri jagamise järel palju esmakülastajaid,“ sõnas Flink. „Me palume, et paljud võiksid meie programmi vahendusel, mis on kõigile tasuta, leida Jeesuses oma isikliku Päästja. Meil on praegu põnevad ajad,“ rääkis Flink.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat