Laupäeval, 21. märtsil on ülemaailmse adventkoguduse noortepäev

Avaldatud 9.3.2020, allikas https://www.globalyouthday.org/

Üleilmne noortepäev sai alguse 2013. aastal peakonverentsi noortetöö, 13 divisjoni noortetöö ja MENA (Middle-East and North Africa, Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika piirkond) ja Iisraeli misjonipõllu koostöös. Üleilmse noortepäeva eesmärk on äratada uuesti ellu arusaamine, et adventnoorte töö ülemaailmne liikumine, selle eesmärk on teenida, panustada igavese evangeeliumi kuulutamisse ja aidata seeläbi kaasa Jeesuse Kristuse teise tuleku lähemaletoomisse.

Religioossele usule on omane palju rohkem kui kirikuskäimine ja jutluste kuulamine. Religiooni tõeline praktiseerimine tähendab Jumala armastuse ilmutamist, elades Jeesuse misjonikäsu järgi, mille Ta meile enne oma taevasse minemist jättis: näidata isetute tegudega sellele maailmale, mis vaevleb, lootust paremast maailmast, mille Tema meile loob. Tuginedes Jeesuse lõpusõnadele tähendamissõnas halastajast samarlasest „Siis mine ja tee sina nõndasamuti!” (Luuka 10:37), on ülemaailmse noortepäeva teema „Ole jutlus”.

Me teame, et Jumal on teeninud abivajajaid meie väsimatute noorte kaudu, kes on pühendunud olema Jeesuse käed ja jalad, pühendunud teenima abivajajaid.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat