TV-sari, mis näitab Loma Linda ülikooli haigla lugusid, võitis Emmy auhinna

Avaldatud 5.7.2019, allikas Adventist Review

Mond City Films võitis sarja Life on the Line (Kaalul on elu) teleseriaalide auhinna Emmy. Sarja auhinnatud osas, „Armastus Lexi vastu”, on juttu Lõuna-California teismelisest tüdrukust, kellele siirdati uus süda.

Mond City Films oli üks kahest filmimeeskonnast, kes osutus võitjaks tervise/teaduse kategoorias. Sarjale võidu toonud osas vaadeldi 16-aastast Lexit, kelle süda peatus vaid nädal pärast seda, kui tal diagnoositi haruldane südamehaigus, mistõttu ta pandi siiramisnimekirja. Ta oli ravil Loma Linda ülikooli lastehaiglas. Filmis näidati Lexi teekonda tema arstide ja pereliikmete silme läbi, kui nad kõik tema elu eest võitlesid. Lexi sai lõpuks elupäästva südamesiirdamise ja praegu on ta terve.

Sarja toimetaja Patricia Kelikani ütles, et on eesõigus rääkida lugusid nagu „Armastus Lexi vastu”.

„On suur au jagada televisiooni vahendusel lugusid nendest, kes meid innustavad ja annavad elule kõige pimedamatel hetkedel mõtte,” sõnas Kelikani. „Sarjas näidatud imelised inimesed tuletavad meile meelde, et me ei annaks kunagi alla ja elaksime oma elu täiel rinnal.”

Life on the Line võitis esimese Emmy tervise ja teaduse kategoorias osaga, mis kandis pealkirja „Rasked algused”, 2016. aastal. Käesoleval aastal sai sari Mond City Films’i 14. Emmy.

Life on the Line on telesari Loma Linda ülikooli haiglas tõestisündinud lugudest, mis jagavad lootust ja julgustust. Sari annab ainulaadse ja lähedalt vaate nende inimeste ellu, kes on silmitsi tragöödiaga, ning näitab inimese vastupidavust.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat