Ilmus uute liikmete õppetüki III osa

Avaldatud 22.6.2018

Juuni keskel jõudsid trükikojast liidu kontorisse uute liikmete õppetüki III kvartali õppevihikud. Aastase õppematerjali esimene osa, „Teekond algab“, ilmus möödunud aasta lõpul ja teine osa, „Armastuse jõud“, nägi trükivalgust sel kevadel. Neil, kes uute liikmete õppetüki aasta alguses kasutusele võtsid, on nüüd võimalik kolmandal kvartalil jätkata õppevihikuga „Sõna jõud“. Seeria neljas ehk viimane osa ilmub aasta teises pooles.

Liidu hingamispäevakooli osakonna juht Mervi Kalmus kommenteerib: „Olen seda varem öelnud ega väsi rõhutamast – see õppematerjal sobib mitte ainult hingamispäevakooli klassi, vaid see sobib abistama ka neid, kes grupis või individuaalselt kellelegi Jumala Sõna tõdesid selgitavad. Selle materjali III kvartali õppevihik liigub laiadest üldkristlikest teemadest veidi spetsiifilisemate juurde – nende juurde, mida me osalt kutsume adventkoguduse eritõdedeks. Selles õppetükis leiavad käsitlemist teemad nagu hingamispäeva pühitsemine, kümnise toomine, surnute olukord, aga ka andestamist, seksuaalsust ja tervislikku eluviisi puudutav. Tekst on lihtsalt mõistetav ja tegin neid õppetükke toimetades ka ise kõik selleks, et seal ei oleks keerulist sõnavara, mis võiks kirikukaugetele inimestele segaseks jääda.“

Õppetükki „Sõna jõud“ on võimalik liidu kirjanduslaost tellida samamoodi nagu muudki kirjandust.  Ühe õppetüki hind on 3 eurot.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat