Viljandi kogudus tervitas oma õuel linnarahvast

Avaldatud 31.5.2024, autor Aiki Pärna

Pühapäeval, 26. mail toimus Viljandi adventkiriku hoovil misjonipäev. Viiendat korda aset leidnud sündmus oli viljandlastele juba tuttavas formaadis: suures telgis sai valida endale sobivaid riideid ning jalanõusid. Sel korral kutsusime ka linnarahvast üles võtma ühendust, juhul kui on soov annetada puhtaid ja korralikke esemeid, et saaks need uuele ringile saata. Mõned inimesed seda võimalust ka kasutasid.

Lisaks riiete ja jalanõude telgile oli ka muud, mida uudistada. Avatud oli vaimuliku kirjanduse lett, kust mööda minnes kuulsin, et oleks huvi isegi soomekeelse kirjanduse vastu. Lastele oli üles pandud takistusrada ning mõnus mängutelk ja murule olid asetatud tekid koos leludega. Kuna meid oli õnnistatud mõnusalt sooja ilmaga, siis murul puude varjus oli lastel tore mängida.

Kirikus sees oli ametis ema-tütre tandem – Mall ja Anne pakkusid massaaži. Selle eest, et töötegijatel ning külastajatel kõht tühjaks ei jääks, hoolitses Piret oma abilistega. Misjonipäeva õnnestumisse panustasid paljud vastavalt oma võimetele ja talentidele. Selliste üritustega on planeerimist ja tegemist palju, aga ka rõõmu ja positiivsust on palju. „Hing, kes jagab õnnistust, kosub, ja kes kastab teisi, seda ennastki kastetakse.” Õpetussõnad 11:25

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat