Misjonipäev Viljandis

Avaldatud 2.6.2023, autor Külli Keel

28. mail toimus Viljandi adventkiriku parklas riiete, jalanõude ja raamatute jagamise üritus. Kohal olid abilised ka Pärnu kogudusest.  Kõiki meeskonnaliikmeid kokku oli üle 20. Kõigile teile ääretult suur tänu, et Jumal teid kõiki kasutada sai.

Muljeid-mõtteid osalistelt

Aiki: Oli tore üritus. Rõõm oli näha juba tuttavaid nägusid, kes ka ise tunnistasid, et on siin juba mitmendat korda. Kuna vastutasin lastega tegelemise eest, siis oli vahva näha, et alguses oli nii mõnigi laps pelglik ja kõndis meist suure kaarega mööda, aga hiljem tuli korduvalt meisterdama ning ka juttu jätkus kauemaks. Isiklik kontakt ja toredad vestlused on üks tasuvamaid hetki selliste ürituste puhul. Muidugi ka see, kui inimesed mitme kotiga ära lähevad – järelikult oli neile midagi vajalikku.

Piret: Köögitoimkond oli tegus ja kenasti ajakavas. Valmistasime vaagnad suupistetega ja maitseveed külaliste lauale ning koorese pasta usinatele töötegijatele oma inimeste seas. Tänu Taevaisale sai kõik valmis õigeks ajaks ja einestajate kinnitusel ka maitsvalt.

Veiko ja Aiki tegelesid kõige enam lastega – juhendasid neid stressipallide meisterdadamise juures, tore olevat olnud see tärklise ja jahuga möllamine. Diana aitas telgis vabu riidepuid kokku koguda, et sinna järgmine ese riputada. Anna tegi soovijatele väga ustavalt ning rõõmsameelselt massaaži. Anne jagas hoolega raamatuid ja ütles, et kõige rohkem läksid „Kuldtäht Ericule” ja „Tervis ja heaolu”.

Kogu südamest soovime seda üritust edasi teha, kuni Jumal selle südamele paneb ja varustab kõige vajalikuga. Ja meie Pärnu abilised tahavad ka jälle tulla.

Kui sul on üle riidepuid, siis oled lahkesti oodatud neid meile annetama, ja kui sa tahad meile appi tulla, et ilmselt augustis uus üritus teha, siis anna julgesti märku.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat