Seekordse noortepäeva teema oli seotud linnadega

Avaldatud 22.3.2024, allikas TEDNews

Tuhanded seitsmenda päeva adventkoguduse noored osalesid 16. märtsil ülemaailmsel noortepäeval (GYD), tegutsedes oma kogukonnas või linnas. Ainuüksi Trans-Euroopa divisjonis (TED) oli üle 52 noorte juhitud algatuse, et näidata Jeesuse armastust heategude kaudu. Tänavuse noortepäeva teema oli „Show Up in the Cities" (näita end linnas).

Need projektid näitasid loovust ja mitmekesisust, alates kodutute abistamisest Birminghamis kuni vabaõhukontsertide korraldamiseni Wednesburys (mõlemad Inglismaal). Algatused hõlmasid ka varjupaigataotlejate toetamist Wolverhamptonis (Inglismaa), kingituste jagamist Kopenhaageni tänavatel (Taani) ja kuuma šokolaadi jagamist Reykjavíkis (Island). Nende mitmekesiste heategude kaudu näitasid noored adventistid praktilisel viisil, et Jeesuse järgimine avaldab tõelist mõju.

Alates üleilmse noortepäeva ellukutsumisest 2013. aastal on seitsmenda päeva adventistide koguduse noortepäev puudutanud miljoneid kogu maailmas. „Suur tänu kuulub igale noorele ja juhile, kes selle algatuse nimel töötanud on," ütles Vanesa Pizzuto, TEDi noortejuht. „Tänan teid, et näitasite oma armastust kogukonna vastu ja et te ei suhtu teenimisse kui pelgalt ühekordsesse projekti, vaid näete seda kui eluviisi."

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat