Vastuvõtt religioonimagistri õppekavale

Avaldatud 19.7.2021

9. juulist kuni 11. augustini kutsutakse aktiivseid koguduseliikmeid üles registreerima end religioonimagistri õppekavale, mida pakub Balti unioon koostöös Andrewsi ülikooliga. Kuigi kursus alustab plaanide kohaselt alles aasta pärast, peaksid tulevased tudengid, kellel on bakalaureusekraad mõnel teisel erialal, läbima enne magistrikursust mõned kohustuslikud eeldusained – sellest ka vajadus varase registreerimise järele.

Magistrikursus religiooni erialal on Andrewsi ülikooli poolt pakutav interdistsiplinaarne kursus, mida Andrewsi ülikool on õpetanud juba aastaid näiteks sellistest paikades nagu Hong Kong, Rumeenia, Venemaa, Taiwan ja Ukraina. See on kursus, mida viib läbi Andrewsi ülikool otse, mitte koos Newboldi kolledžiga, nagu bakalaureusekursust. Ka intensiivkursuste kava on sellest tulenevalt teistsugune: toimub kas neljanädalane sessioon korra aastas või viienädalane sessioon, mis jagatakse kaheks. Kursuse saab lõpetada kas nelja või viie aastaga, tehes ära ainekursused ning lõpueksami; magistritöö kirjutamist kursusel ei ole.

Programmi fookuses on tugev arusaamine adventkoguduse ajaloost, uskumustest ja praktikatest, samuti võime mõelda kriitiliselt ja konstruktiivselt erinevates religiooni puudutavates valdkondades. Aktiivsed koguduseliikmed, kes soovivad osa saada erakordsest võimalusest õppida Piiblit magistrantuuri tasemel, võivad oma soovist teada anda aadressil www.sda.ee/ma. Olulisemad uudised, mis kursust puudutavad, on leitavad Facebooki lehel @BAUCeducation.   

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat