Tänavusele noortelaagrile pani punkti pallipäev

Avaldatud 6.8.2020

Kui tavaliselt on noortelaagri viimasel päeval toimunud rammumehe ja rammupiiga võistlused, siis 2020. aasta noortelaager lõppes pallipäevaga, mille korraldasid Birgita Käsk ja Liisu Jallai.

„Me mõtlesime, et pallipäeval käib selline seltskond, kes muidu noortelaagrisse ei satu,“ selgitas Birgita ja lisas, et selline laagrit lõpetav pallipäev liidaks kaks seltskonda omavahel kokku ja üksteist näeksid inimesed, kes muidu omavahel nii palju kokku ei puutu. Mingil määral see ka õnnestus – pallipäeva tarvis panid oma meeskonna kokku veidi vanemad, kes panid oma meeskonna nimeks Veteranid ja kes tulid Saaremaale laagripaika just pallipäevaks. Liisu lisas, et noortelaagris on pühapäev olnud pühendatud spordile ning seekord tekkis mõte meie pallipäeva noortelaagriga siduda. “Eesmärk oli mängida mõnusa ilmaga palli ja seda päeva koos nautida ning usun, et see ka õnnestus.”

„Noortelaagris panid oma tiimid kokku noored, kes omavahel nii palju ei suhtle. Pallipäeva üks eesmärke oli, et laagri lõpuks saaksid noored uusi tutvusi, kellega varem ei ole nii palju suhelnud. Rammuvõistlused olid individuaalsed ja oli palju neid, kes ei tahtnud sellest osa võtta, kuid võrkpall on tiimiala ja päris hea vaheldus rammuvõistlustele,“ selgitas Birgita pallipäeva korraldamise tagamaid.

Pallipäeval osales lisaks Veteranidele Kompassi koguduse meeskond, Tartu koguduse noored ja kaks laagris koostatud võistkonda. „Kõik võistkonnad mängisid kõigiga. Mängud olid lühemad, mängisime 15 punktini,“ rääkis Birgita. I koha sai Kompassi koguduse võistkond nimega Väle Elu Parim Vorm, II koha saavutas Veteranid. Kõik pallipäeval osalenud pallurid said pudeli Värska mineraalvett, võitjad said karikad ja II koha omanikud diplomi.

Birgita, kes on ise mitu aastat võrkpalli mänginud, ütles, et pallipäev meeldis laagrilistele. „Laagris kokku pandud tiimid said pea nädal aega koos harjutada. Meie noorte seas on nii palju neid, kes mängivad võrkpalli – terve laagri vältel käis mängimine,“ sõnas ta.

“Oleme ka väga rõõmsad, et võistkondi tuli erinevatest linnadest, erinevatest vanuseastmetest ning erineva võrkpalli oskusega. Kokkuvõttes oli väga emotsioonide rikas ja suurepärase ilmaga päev!” lisas Liisu.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat