Pallipäev kogus raha abivajajatele Lähis-Idas

Avaldatud 14.12.2017

3. detsembri varahommikul asusid võrkpallihuvilised üle Eesti Haapsalu poole teele. Tulemas oli selle aasta teine pallipäev, mis tõotas tulla sportlikult väsitav päev. Nagu viimaselgi korral, oli kohal 9 võistkonda.

Seekordse pallipäeva tegi eriliseks see, et kogu osavõtumaksust saadud tulu läks esmakordselt heategevuseks väljapoole Eestimaad. Pallipäeva korraldajad valisid seekordseks sihtkohaks Lähis-Ida. Adventkoguduse heategevusorganisatsiooni ADRA kaasabil läheb kogutud summa, ligi 300 eurot, sealsete vähekindlustatud laste abistamiseks. Pallipäeva üks eestvedajatest, liidu noortejuht Mairo Tutk, loodab, et sealses ühiskonnas saab sellise meie jaoks väikse panusega suuri asju korda saata.

Mairo jääb pallipäevaga rahule. Tal on hea meel, et üritus täitis oma eesmärgi ning võrkpallisõpradest adventistid ja nende sõbrad said üheskoos aega veeta. „Võistkondi oli parasjagu kolme platsi jaoks,“ ütleb ta. Samuti on tal hea meel, et väga paljud inimesed osalesid pallipäeval esmakordselt. „Õhkkond oli väga sõbralik ning osalejad said omavahel kontakte luua.“

Adventkoguduse sportlike ettevõtmiste tulevikust rääkides avaldab Mairo lootust, et niikaua, kui on tegijaid, jätkuvad ka pallipäevad. „Kellele meeldib ennast talvises looduses matkades proovile panna, siis järgmine matk toimub 2.-4. veebruaril 2018 aastal. Pisikene talvematk toimub ka juba aastavahetusel, kui noored kogunevad Nuutsaku puhkekeskusesse ühiselt aega veetma.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat