PPP üllatas uute noorte ja rahvusvahelise osalusega

Avaldatud 15.2.2011, allikas Meie Aeg

11.-13. veebruaril Viljandis toimunud Piibli- ja pallipäevad tõid kokku üle 330 noore Eestist, Soomest, Lätist ja Rootsist, olles sellega viimase nelja aasta suurimaks liidu noorteürituseks.

“PPP 2011 jäi meelde eriti suure hulga uute noorte nägude poolest. Tänu Jumalale selle eest!” ütles liidu noortejuht Ivo Käsk. Kui viimastel aastatel on noorteüritustel osalemine võrreldes aastatetaguste aegadega omajagu vähenenud, siis sel korral paistis kohaletulnud noorte hulk korraldajaid üllatavat.

“Eriliseks tegid ürituse ka esmakordselt osalenud tiimid Lätist ja Rootsist, kummastki kaks gruppi. Registreerunud 332 osalejaga oli see vähemalt viimase nelja aasta suurim noorteüritus meie liidus,” rõõmustas Ivo.

Nagu ikka, panid koguduste meeskonnad oma oskusi ja teadmisi proovile nii piibliviktoriinis kui ka võrkpalliplatsil. Võrkpallis tuli esimeseks soomlaste meeskond ja skandinaavlaste ülemvõimu rikkus teiseks tulnud Põltsamaa meeskond. Kolmandale kohale tulid Rootsi noored.

Viktoriinil, mis puudutas 1. ja 2. Korintose kirja, said esimese koha Tallinna I koguduse ja Tartu koguduse meeskonnad, vastates õigesti vähemalt 90% küsimustest.

Ürituse üldarvestuses tuli esimesele kohale Põltsamaa, teiseks Viljandi ja kolmandaks rootslaste külalismeeskond. Ülejäänud tulemusi on võimalik vaadata SIIT.  

“Kiitus Madis Pärnale ürituse kohta käiva varajase eelinfo korraldamise eest, mis rohke osavõtu võimalikuks tegi,” ütles Ivo. 

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat