Rakvere koguduse aastapäeval kiideldi Kristuse üle

Avaldatud 22.9.2007, allikas Meie Aeg

Laupäeval, 22. septembril tähistas Rakvere adventkogudus oma 95. aastapäeva koos paljude külaliste ja rohke muusikaga.

Aastapäeva keskmes oli sõnum Kristuse lunastustööst. Aluse andis selleks mototekst: „Aga mulle olgu olemata, et ma kiitleksin muu kui meie Issanda Jeesuse Kristuse risti üle, mille läbi maailm on minule risti löödud ja mina maailmale.“ Gal 6:14.

Aastapäeva jumalateenistusel kõnelema kutsutud pastor Aarne Kriiski haigestumise tõttu oli Jumala Sõna jagamas Adventkoguduste Eesti Liidu sekretär David Nõmmik, kes on samuti Rakvere kogudust varemalt teeninud. Koguduse ja endise pastori taaskohtumine oli meeldiv ja nagu peale teenistust üks koguduse liige ütles „David on pastor, kes paneb ikka koguduse liikuma.“

Motomõttest lähtuv jutlus keskendus küsimusele, kas me suudame oma lunastuse saavutamiseks midagi ise teha. Pastor David rõhutas mitme näitega, et me saame oma päästeanni vaid vastu võtta.

Jutluses kõlanud sõnumit toetasid laulud ja muusikaettekanded. Esinesid Tartu koguduse ansambel, ühendkoor, perekond Floreate ansambel ja Mervi Kalmus, Helis Ust ning Joosep Tuvi ja Toomas Lukk.

David lõpetas jumalateenistuse altarikutsega, et kõigil oleks võimalik uuendada oma suhet Jumalaga. Suur osa kogudusest astus ette.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat