Kuhu lähevad minu misjoniannetused?

Avaldatud 4.6.2017, autor Gary Krause

Oled kunagi tundnud, et sinu iganädalane misjoniannetus kaoks nagu musta auku?

Tõenäoliselt oled kursis, milliseid riike ja projekte toetatakse 13. hingamispäeva annetuste abil. Aga kuhu lähevad regulaarsed annetused, mis tavaliselt iga hingamispäevakooli tunni lõpus kokku pannakse? Keda või mida nendega toetatakse? Kas sellel tulemust ka on?

Võib-olla oled üllatunud või kuuled esimest korda, mida iganädalaste misjoniannetustega tehakse. Need annetused toetavad misjonäre üle maailma, keda on rohkem kui 700. 70% protsenti igakvartalistest annetustest aitavad teiste riikide misjonäre ja üleilmset koguduse tööd. See raha jagatakse kõikide divisjonide, misjoni- ja tööpõldude vahel, aitamaks nendel piirkondadel algatada ja hoida misjonitööd aktiivsena.

Ülejäänud raha aitab erinevaid asutusi ja ettevõtteid, mis töötavad ülemaailmse koguduse heaks. Näiteks kasutatakse seda summat Loma Linda Ülikooli tervisemisjoni edendamiseks, ülemaailmses adventraadios (Adventist World Radio) evangeeliumi kuulutamiseks ning ADRA humanitaartöö jaoks.

Viimaste aastate jooksul on miljonid inimesed rasketes piirkondades kuulnud sõnumit Jeesusest ning liitunud adventkogudusega. On rajatud tuhandeid kogudusi uutes piirkondades. Kui aga uued usklikud liituvad kogudusega, kuidas hoida neid vaimulikult toidetuna? Kust saavad nad uusi materjale, programme ja teadmisi, et tugevdada oma usku ja jüngerluse teekonda? Kuidas saaksid nad regulaarset pastoraalset tuge? Sinu misjoniannetused aitavad laieneda ja kasvada uutel tööpõldudel üle kogu maailma.

Et olla kursis huvitavate lugudega adventkoguduse misjonitööst üle laia maailma, külasta lehekülge AdventistMission.org. Ning aitäh sinu palvete ja toestuse eest adventmisjonile. See muudab elusid.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat