Venetsueela ajaloolisel jumalateenistusel ristiti 4012 uut koguduseliiget

Avaldatud 20.4.2016, allikas Adventist Review

Möödunud hingamispäeval, 16. aprillil ristiti adventkogudusse Caracases Venetsueelas evangeelse kampaania käigus 4012 inimest. Ristimisteenistus oli kulminatsiooniks kaheksa kuud väldanud evangeeliumiseeriale.

Caracase ülikooli staadionile kogunes 16. aprilli hommikul üle 20 000 inimest; oli neid, kel oli seljataga 36tunnine paadisõit, lennureis või autosõit.

„Ma olen hingepõhjani liigutatud meie koguduse juhtide, pastorite ja koguduseliikmete pühendumisest, et nad siia on tulnud,” ütles Ida-Venetsueela uniooni president Josney Rodriguez. „Pole mingi saladus, et meie liikmete elu on raske, aga nende pühendumine koguduse misjonitööle on imekspandav.”

Ristimine, mis oli koguduse Lõuna-Ameerika 106aastase ajaloo suurim, oli pastorite, väikegruppide juhtide ja koguduseliikmete töö – üle uniooni töötas 5000 väikegruppi kaheksas koguduste liidus. Ainuüksi Caracases tegutses umbes 800 väikegruppi. Globaalmisjoni misjonäride abiga rajati sada uut kogudust.

Hingamispäevased pidustused tähistasid ka viis aastat kestva algatuse lähtepunkti: Inter-Ameerika divisjon innustab oma 3,8 miljonit koguduseliiget otsima igapäevast suhet Jeesusega ning olema kaasatud koguduse töös ja pühenduma Jeesuse jagamisele oma kogukonnas.

Ted N. C. Wilson, üleilmse adventkoguduse president, pöördus jutluses inimeste poole üleskutsega otsida Jeesusega suhet, uurida Piiblit ja lubada Pühal Vaimul muuta oma elu.

„Laske Jumalal endid kasutada, et muuta Venetsueelat ja teisi paiku, kus te olete,” ütles Wilson.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat