Oktoobri Meie Ajas. Lisatud liidu kirjastustöö juhi kiri

Avaldatud 18.10.2015, allikas Meie Aeg

Seekordse Meie Aja keskseks teemaks on hermeneutika – „distsipliin, mis tegeleb Piibli tõlgendamisega küsimustega – alates sellest, milliste eeldustega Piiblile lähenetakse, ja lõpetades sellega, kuidas Piiblis leiduvat modernses ühiskonnas ellu rakendatakse,” nagu kirjutab Aldar Nõmmik. Talle sekundeerivad Mervi Kalmus ja Andres Ploompuu, ühtlasi saab lugeda, mida kirjutas Ellen White enda tekstide ja Piibli seoste kohta.

Alates septembist töötab Tallinn III koguduse pastorina Vadim Skrypiy. Intervjuus Meie Ajale räägib Vadim endast, oma elust ja pastoritööst.

Jätkame tänavu jaanuaris alanud intervjuude seeriaga, milles uurime, kuidas läheb Kõrgema Usuteadusliku Seminari adventteoloogia lennu tudengitel. Seekord jagab oma mõtteid Ardo Rosin.

Terviserubriigis saame teada, kuidas on seotud meie tervis ja Jumala-suhe. „Usk armastavasse Jumalasse toetab meie tervist, aitab meid läbi raskete aegade, annab südamesse rõõmu ja rahu”, kirjutab Alla Nõmmik.

Kogemuste kotikeses jagavad oma lugusid inimesed, kes palvevastusele mõeldes on imestusega tõdenud: „Ei ole võimalik!”

Ajakirjas on ka Silmatera osa, kadunud lamba loo jätk ning palju muud.

Meie Aega saab osta kogudustest üle Eesti ning e-poest.

 

Head Meie Aja lugejad!

Aasta hakkab lõpule jõudma ja nüüd tasub mõelda ajakirja Meie Aeg tellimisele 2016. aastaks. Nagu seni, on ajakirja võimalik osta koguduse kirjanduslauast siis, kui uus number ilmub, kuid selleks, et saaksite tellitud materjalid kindlasti kätte, soovitame ettetellimist. Et tellimine oleks lihtsam, oleme valmistanud ka tellimislehed (oktoobri ajakirja vahel), mille võite ära täita ja koos vastava summaga oma koguduse kirjanduslauda edastada, samas ei pea tellimislehte täitma siis, kui kirjanduslauas teie tellimus ilma sellete kirja saab.

Tellitud toodete kättesaamiseks on kaks võimalust. Kui soovite, saate ajakirja kätte oma koguduse kirjanduslauast, samas on võimalik ajakirja tellida ka kodusesse postkasti. Siis toimetab need kohale Eesti Posti postiljon ja need jõuavad kohale tavaliselt järgmisel nädalal pärast ajakirja ilmumist. Tellimishind on mõlemal juhul sama.

Postiga tellimine on hea võimalus kinkida ajakirja mõnele sõbrale või tuttavale, kes võib-olla muidu seda endale ei soetaks. Vahest aitab just see väike kingitus regulaarse lisalugemise näol saaja suhet Jumala ja Tema kogudusega natuke kergitada.

Kuna viimaste aastate jooksul on mitmed kulud kasvanud, siis otsustas Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liidu nõukogu, et alates detsembrist muutub Meie Aja hind. Meie Aja üksiknumber hakkab maksma 2 eurot (seni 1.50). Aastatellimuse maksumus on 20 eurot.

Õnnistusrikast kogemust Meie Aja seltsis!

Jaanus-Janari Kogerman

kirjastusosakonna juht, Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat