Muudatustest seoses Meie Ajaga

Avaldatud 12.12.2023

Alates 2024. aastast ootavad ajakirja Meie Aeg muudatused, mille liidu nõukogu kiitis heaks oma koosolekul 28. mail. Neist muudatustest oli juttu ka juunis toimunud peakoosoleku töökoosolekul. Kui seni ilmus ajakiri paberil kord kuus, siis uuest aastast kolib ajakiri veebi aadressile meieaeg.advent.ee. See tähendab, et artiklid ja intervjuud ilmuvad ikka nii nagu varem – esmane tekstikandja muutub ja paberi asemel saab ajakirja lugeda esmalt veebis.

Aga siiski mitte ainult veebis. Meie Aeg ilmub kõigi lugejate rõõmuks ka paberil – viis korda aastas ja täisvärvilisena. Paberajakiri ilmub edaspidi märtsis, mais, südasuvel juulis, oktoobris (koos palvenädalaloengutega) ja detsembris. Paberil ilmuv ajakiri koondab kõik veebis ilmunud artiklid ühtede kaante vahele kokku.

Uuest aastast jätkuvad ajakirjas juba omaseks saanud rubriigid, aga lisandub ka uusi kirjutajaid ja uusi rubriike.

Veebiajakiri tuleb dünaamiline, mis tähendab, et artikleid ilmub aadressile meieaeg.advent.ee sagedasti ja jooksvalt, mitte vaid kord kuus, nagu oli senine ajakirja ilmumise rütm. Ajakirja sisul on nii hõlpsam silma peal hoida ning artikleid ka sõprade-tuttavatega jagada.

Veebiajakiri on kõigile lugejatele tasuta. Paberajakirja aastatellimus maksab endiselt 25 eurot, mis tähendab, et ajakirja üksiknumbri hind on uuest aastast 5 eurot.

Ajakirja toimetus loodab, et Meie Aja senised lugejad võtavad selle muudatuse omaks ning nii veebiajakiri kui paberajakiri leiab ka uusi lugejaid.

Selle aasta viimane ajakiri jõuab kogudustesse eeloleval hingamispäeval, 16. detsembril.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat