Juuli Meie Ajas

Avaldatud 10.7.2015, allikas Meie Aeg

16. juulil möödub sada aastat adventkoguduse ühe rajaja, Ellen G. White'i surmast. Sel puhul on juuli Meie ajas pikemalt juttu Ellen White'i elust ja tööst, oma kogemusi ja elamusi tema raamatutest jagavad Eesti pastorid.

Ajakirja ilmumise päevaks hakkab üleilmse adventkoguduse peakonverentsi 60. peakoosolek lõppema ja president uueks ametiajaks on samuti valitud. Juuli ajakirjas on tagasivaatav intervjuu Ted Wilsoniga. Etteruttavalt võib öelda, et ettevaatav intervjuu on augusti Meie Ajas. Veel ajaloost: oma kogemusi ja mõtteid Eesti jaoks oluliselt peakonverentsi töökoosolekult 1990. aastal jagavad toonane Balti uniooni esimees Valdis Zilgalvis, kes on ka seekord töökoosoleku delegaat, ning Rein Kalmus.

Juuni alguses lõpetas Kõrgema Usuteadusliku Seminari ja adventkoguduse koostöös õppeaasta adventkoguduse lend. Meie koguduse tudengid ning õppejõud jagavad muljeid ja tähelepanekuid möödunud õppeaastast ning vaatavad veidi ette ka uuele õppeaastale.

Lisaks neile tekstidele on ajakirjas Kogemuste kotike, jätkub Aino Ormuse lugu kadunud lambast, on pere- ja kasvamise rubriik ning nagu ikka, ka lastenurk Silmatera. Terviserubriigis jagab Alla Nõmmik õppimisnõuandeid ja -võimalusi kõigile neile, kes soovivad omandada tarkusi tervisevaldkonnas.

Meie Aega saab osta adventkogudustest üle Eesti hinnaga 1,50 eurot, aga ka e-poest.

Augusti Meie Aeg ilmub tavalisest nädala võrra varem, kuu esimesel hingamispäeval, 8. augustil.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat