Jaanuari "Laupäeva õhtus"

Avaldatud 2.1.2015, allikas Meie Aeg

Oktoobris oli pastori tunnustamise päev ja oma pastoriga puutume kokku iganädalaselt, ent pastoritöö kulissidetaguseid tunnevad vaid pastorid ise. Uue aasta esimeses „Laupäeva õhtus”, mis on live.advent.ee lehel otse-eetris laupäeval, 3. jaanuaril kell 19.00, vaatlemegi veidi lähemalt pastoritööd.

Pastorite detsembri kokkusaamisel rääkis tervisetöö juht Alla Nõmmik pastoritööga seotud stressist ja läbipõlemisest. Alla vestles„Laupäeva õhtu” palvel sel teemal pärast loengut ka Ivo Käsuga. Käisime külas Viktor Noginovskil, et uurida, kuidas elab pastor pärast seda, kui on jäänud emerituuri. Stuudiosse tuleb oma tööelust rääkima Hele Kulp. Ka rahvaküsitlus on seekord läbi viidud pastorite seas.

Koguduse põhitõdede käsitlemisel oleme jõudnud kolmeteistkümnenda põhitõeni, mis kannab pealkirja ülejäänud ja nende missioon – arutlevad Mervi Kalmus ja Toomas Lukk.

Saates on lõik peakonverentsi hoonetutvustusest ja värskest hommikvalveraamatust. Koguduste liidu juhatuse sõnumi toob seekord vaatajateni esimehe abi Andres Ploompuu.

Järgmine „Laupäeva õhtu” on eetris 7. veebruaril.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat