Detsembri "Laupäeva õhtus"

Avaldatud 4.12.2014, allikas Meie Aeg

Aasta viimases „Laupäeva õhtus” kohtume värskelt valitud ja 1. detsembril ametisse asunud Susanna Soosaarega lisaks saatejuhi rollile veel ka noortejuhi rollis: enne kui muude teemade juurde asume, küsib uue noortenõukogu liige Toomas Lukk Susannalt mõned küsimused.

Koguduse osakondade tööd esindavad veel peretöö juht Marge Randlepp ja laekur Jaanus-Janari Kogerman. Margega vaatame tagasi mööduvale aastale ning saame väikese eelmaitse 2015. aasta peretöö plaanidest. Ühtlasi uurime Marge käest, mida toob endaga kaasa jõuluaeg tema enda peres. Kogudus toimib finantsiliselt tänu koguduseliikmetele. Jaanus-Janariga räägimegi rahast: kus on kitsaskohad, eriti koguduse maju puudutavas küsimuses. Vajadusi on palju, ent vahendeid vähe – kuidas sellises olukorras meie majade eest hoolt kanda, see on intervjuu peaküsimus. Aga ka Jaanuse käest uurime, kuidas tähistatakse jõule nende perekonnas.

Tallinna III koguduses peeti evangeelset seminari, saates on väike usutlus seminari läbiviija pastor Aleksandr Antonjukiga – teemaks evangeeliumitöö.

Põltsamaa koguduse liige Guido Daniel kasvatab kuusepuid ja mitte niisama kuusepuid, vaid jõulukuuski. Mismoodi jõuab koju ilus ja hästi lõhnav päris jõulupuu, sellest Guidoga juttu teemegi. Kes soovib kuuske ka omatehtuga kaunistada, saab ühe vahva idee lastetöö juhilt Madli Vahtramäelt, kes meisterdab koos lastega toreda jõuluehte.

Rahvaküsitluse-mikrofoniga läksime seekord koguduste liidu nõukogu istungile. Eks vaadake ja kuulake, mida me küsisime.

Nagu ikka, on saate lõpus aega liidu juhtkonna sõnumiks, mille seekord annab edasi esimees Ivo Käsk.

„Laupäeva õhtu” on live.advent.ee lehel otsesaatena eetris laupäeval, 6. detsembril kell 19.00.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat