Juuni Meie Ajas

Avaldatud 13.6.2014, allikas Meie Aeg

Juuni Meie Aeg on sel hingamispäeval kogudustes. Lugeda saab intervjuud Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Eesti Liidu uue esimehe Ivo Käsuga, kes innustab lugejaid õppima kuulama Jumala häält ja arendama endas välja julgust teha, mida Jumal ütleb.

Koguduse rubriigi artiklites analüüsitakse inimeste sildistamise teemat ning otsitakse vastust küsimusele, kui kaugele ulatub Jumala armastus.

Pererubriigis arutleb peretöö juht Marge Randlepp eeskuju üle kasvatuses: „Me kõik oleme tundnud, kuidas meie teod ja tegematajätmised bumerangina meieni jõuavad,” kirjutab ta. Mervi Kalmus kirjutab rubriigis Mitte ainult leivast taevariigist, mis on tema sõnul juba praegu siin, meie juures: „Elades iga päev ja iga hetk ühenduses Jumalaga, saame meiegi olla osaks nähtamatust, põllu sisse peidetud Jumala riigist.”

Heino Lukk lahkab Kirjakoha rubriigis Luuka evangeeliumi salmi „Hoolitse siis, et valgus, mis on sinu sees, ei oleks pimedus” ning mõtiskleb valguse ja pimeduse üle, küsides, mil määral on meie sees mõlemat neist.

Terviserubriigis saab lugeda aususe mõjust vaimsele ja füüsilisele tervisele. Ning Kasvamise rubriigis kirjutab Tiina Iskala sellest, kui oluline on raha meie jaoks ja mil moel me saaksime teada, kui oluline ta siis ikkagi on.

Ajakirjas on veel Lastekas, Kogemuste kotike, järg kadunud lamba loole.

Meie Aeg on adventkoguduse kuukiri. Ajakirja saab osta kõigist kogudustest üle Eesti või e-poest, üksiknumbri hind on 1,50 eurot. Järgmine Meie Aeg ilmub 12. juulil.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat