Veebruari Meie Ajas

Avaldatud 8.2.2014, allikas Meie Aeg

Veebruari Meie Ajas saame osalenute mälestuste vahendusel aimu sellest, mis toimus aastavahetusel Norras, missuguseid mõtteid ja tundeid kuuldu ja nähtu tekitas.

Detsembri alguses Eestis piibliseminaril esinenud Ranko Stefanovic räägib interjuus Marge Randlepale, kuidas mõista Piibli raskemaid salme. „Piiblis pole raskeid tekste. On vaid meie võimetus mõista, miks teatud tekstid Piiblis on,“ ütleb Stefanovic.

Mitte ainult leivast rubriigis küsib Ergo Naab, mida pidi Toomas uskuma: „Mille alusel pidi Toomas uskuma, et Jeesus on surnuist üles äratatud? Kas see pole mitte sama mis uskuda ükskõik mida?“

Seekordne Lastekas keskendub prohvet Nehemjale ja tema tööle vanas Jeruusalemmas – ülesanded ja mõistatused viiel leheküljel aitavad lastel jõuda Nehemja saladuste jälile.

Pererubriigis kirjutab peretöö juht Marge Randlepp isudest ja isetusest romantika kontekstis: „Romantika muudab suhted elavamaks, sest mõlemad on valmis ohverdama oma mugavused ja isud teise poole rõõmustamise nimel ja saavad nii ka ise õnnestatud.“

Veebruari numbris saab läbi kaua aega kestnud järjejutt Mindyst.

Ajakirjas on veel teisedki rubriigid ja jutud. Meie Aeg maksab 1,50 eurot, seda saab osta kõigist adventkogudusest üle Eesti, tellida advent.ee e-poe vahendusel ja Eesti Posti netileheküljelt. Võimalik on tellida ka ajakirja pdf-formaati.

Järgmine Meie Aeg ilmub 8. märtsil.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat