Noortenõukogu koosolek ja järgmise aasta noorteüritused

Avaldatud 5.12.2013, autor Andres Ploompuu

Pühapäeval, 1. detsembril kohtusid Tartu adventkirikus noortenõukogu liikmed, et täpsustada järgmise aasta plaane ning kinnitada suuremate sündmuste kuupäevad. Olulisimaks muudatuseks järgmisel aastal on Piibli ja palli päevade ümberkujundamine kaheks eraldi sündmuseks. Selle peamine põhjus seisnes selles, et nii piibliuurimine kui ka pallimängimine ei saanud ühe ürituse raames piisavalt tähelepanu. Sellepärast proovimegi tuleval aastal keskenduda kummalegi eraldi. Sellest lähtuvalt otsustati korraldada 23. veebruaril Tallinnas spordipäev, mille täpsemad detailid jõuavad loodetavasti peatselt kõigini. Hoopis suuremaks ettevõtmiseks aga kujuneb koostöös Balti uniooniga korraldatav Impact Tallinn 17.–23. märtsil Tallinnas. Selle ürituse sisse jääb ka piibliviktoriini osa, mis toimub selle programmi lõpus.

Järgnevalt aga kuupäevaliselt olulisemad noorteosakonna üritused, mis on planeeritud 2014. aastasse:

23. veebruar spordipäev; palli- ja spordipäev Tallinna misjoniprojekti raames

17.–23. märts BAUC Impact Tallinn. Misjoniüritus Tallinnas kogu nädala vältel. Väliüritused

17.–21. juuli noortelaager, moto: "Elu on rohkem kui elamine"

25. oktoobernoortepäevad uues kuues, ristimine

Lisaks ülalloetletule räägiti veel mitmest teisest projektist, mille realiseerimine vajab veel arutamist ning läbirääkimist. Möödunud aastate jooksul korraldatud aktiivrühma seminaridele otsitakse hetkel alternatiivi ning läbirääkimised selles osas käivad. Noortenõukogu liikmed soovitasid välja töötada konkreetse programmi (kava), mille iga noor võiks läbi teha ning saada selle eest ka vastava diplomi.

Samuti räägiti noortenõukogu koosolekul uuest kristlikust mängust „Kangelased“ (Heroes the Game), mis kujutab endast nutifonile mõeldud asjalikku piibliviktoriini. Nõukogus arutati selle võimalikust tõlkimist eesti keelde. Hetkel aga takistab selles vallas edasiminekut mängu sobimatus androidtelefonidele, see on mõeldud kasutamiseks ainult iPhone'iga. Kui välja lastakse ka lubatud androidversioon, arutatakse tõlkimist uuesti.

Kuna järgmine aasta on Tallinna misjonilinna aasta, suunatakse ka enamus noorteosakonna programmidest järgmise aasta jooksul just Tallinnasse!

Noortenõukogu kohtub jälle 9. veebruaril.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat