Novembri Meie Ajas

Avaldatud 1.11.2013, allikas Meie Aeg

2. novembril algab ülemaailmse adventkoguduse palvenädal, mille teema on sel aastal „Ja nad järgnesid Temale“. Palvenädala loengute autor on seekord Larry Lichtenwalter, kes on adventkoguduse pastorina teeninud üle 20 aasta, selle kõrvalt töötanud ka õppejõuna Andrewsi ülikoolis. Praegu töötab ta Liibanonis , kus juhib araabia- ja islamuiuuringute instituuti. Nagu alati novembrikuus, võtab ajakirjast suurema osa enda alla just palvenädalaga seonduv: tekstid suurtele ja väikestele. Lasteloengud on sel aastal kirjutanud Saustin Mfune ja iga loengu lõpus on lastele kas nuputamist või mõtlemisainet. Lapsevanemad, siin on hea võimalus sisustada terve nädala õhtud! Palvenädala loengud on üleval ka advent.ee lehel Materjalide all. Venekeelsed loengud saab siit.

Ajakirjas on lisaks loengutele siiski veel üht-teist. Janne Kütimaa käis kandlemängija Ida Elina kontserdil ning vestles muusikuga hiljem muusikast, evangeeliumist ja nende kahe ühitamisest. Laura Grönholm kirjutab Kasvamise rubriigis loodusekiriku rajamisest oma perele. Tasub lugeda neil, kel on parasjagu väiksed lapsed või kel on olnud väiksed lapsed. Heino Lukk kirjutab Kirjakoha rubriigis sugupõlvest, kes elab ja askeldab oma igapäevaelu Jeesuse taastulekul. Väike osa järjejuttu mahtus ka sellesse ajakirja. Veel kirjutavad oma kogemustest Aimar Sisask ja Pille Põldaru, kes üksteisest sõltumatult vaatavad oma elus tagasi ajale, mil Jumal on neid kutsunud, ja analüüsivad, kas ja kuidas nad on vastanud.

Ajakiri Meie Aeg on kogudustes 2. novembril. Üksiknumber maksab 1,50 eurot. Ajakirja saab tellida adventkoguduse e-poest või Eesti Posti kodulehekülje kaudu. Kui tellid ajakirja enne 10. novembrit, on juba detsembris ajakiri sinu postkastis. Ajakirja aastatellimus (15 eurot) võib olla hea kingiidee sõbrale või tuttavale.

Jaga Facebookis
Lingid
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat