Noortejuhid pidasid uue noortejuhiga esimese nõupidamise

Avaldatud 12.9.2013, autor Pille Voogla

8. septembril kogunesid koguduste noortejuhid ja noortenõukogu uued liikmed noortejuhi Andres Ploompuu eestvedamisel Põltsamaale nõupidamisele. Päeva alustasime Jumala ligiolu palumisega, et tehtavad otsused oleksid Tema poolt juhitud. Seejärel arutleti toimunud noorteürituste üle ning mõtiskleti, mis on seni tehtud ja mida võiks muuta. Räägiti  juba varsti toimuvatest noortepäevadest, inspireerivast kõnelejast ning huvitavatest töötubadest.

Teiseks suureks teemaks oli Piibli ja palli päevade korraldamine, mille formaat lähiajal muutub. Uue üritusena lisatakse järgmise aasta kalenderplaani sellel suvel algatatud üritus vutipäevad.

Arutati ka "Tallinn misjonipealinn 2014" projekti plaane. Noortejuhid olid üksmeelel, et peaksime noortetööd suunama rohkem väljapoole kirikut ning kutsuma üritustele ka oma sõpru ja tuttavaid. Päev oli mõttetihe, veedetud heas seltskonnas ning pärast nõupidamise lõppu oli soovijatel võimalik külastada Sarapiku talu maisilabürinti, kus otsiti Eesti kaardi kujulisest üle pea kõrguvast maisipõllust kuut kontrollpunkti. Suur tänu kõigile osalejatele.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat