President Wilson tuleb jaanuaris Rootsi adventtelekanali sünnipäevale

Avaldatud 5.9.2010, tõlkija Janne Kütimaa

Sel suvel täitus 5 aastat ajast, mil adventtelekanal LifeStyleTV alustas tegevust Rootsis. Jaanuaris 2011 saab 5 aastat sellest päevast, mil TV eetrisse läks. See kôik on olnud üks imeline usutee, nähes kuis Jumal on juhtinud kogu tegevust Tema nimele auks ja selleks, et Skandinaavias evangeeliumit kuulutada. Parasjagu planeeritakse 5. juubelit, üht nädalvahetust jaanuarikuus, mis saab olema täis inspireerivaid lugusid ja tunnistusi sellest, mida Jumal on teinud ja inimestest, kes on leidnud Jeesuse ja saanud ristitud selle tulemusena, et on vaadanud LifeStyleTV-d.

Ted Wilson, SPA peakonverenstil äsjavalitud president, on vastu vôtnud kutse olla 2011 aasta jaanuarikuus toimuva LifeStyleTV 5.juubeli peakônelejaks. Wilsonile ja tema abikaasa proua Nancyle lisaks kônelevad veel teisedki. Nädalavahetus keskendub jutustustele usust, imedest, missioonist ja sisaldab endas palju ülestôstvat muusikat ning tunnistusi.

Ted Wilson teatab: ”Olen väga rôômus selle üle, et saan olla osa LifeStyleTV 5.juubeli programmist ja ootan pônevusega kohtumist usklikega Skandinaaviast ning Pôhja-Euroopast sel erilisel sündmusel. Aeg on piiratud ja meil tuleb keskenduda väljapoole suunatud tegevustele ning evangeliseerimisele. Mu palve on, et me oma isiklikes ettevalmistustes, otsiksime äratust ja reformatsiooni, mis viib meid hilise vihmani. Abikaasa Nancyga koos ootame kohtumist teiega Malmös”.

Broneeri kuupäevad oma kalendris: Reede 7.1 kuni pühapäev 9.1 aastal 2011. (Pikendatud programmi kohta kolmapäeval 5. ja neljapäeval 6.jaanuaril saabub informatsioon lähiajal).

Registreerimine: Koosolekud toimuvad Malmö suures kontsertimajas. Kohtade arv on piiratud ja eelregistreerimine on vajalik.

Majutus: Parasjagu käivad läbirääkimised allahindluste saamiseks hotellidesse. Lisainfo saabub lähiajal.  

Claus Nybo

LifeStlyleTV

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat