Rõõmusaarel olid sügistalgud

Avaldatud 24.9.2024

Pühapäeval, 22. septembril oli koguduse laagrikeskuses Rõõmusaarel sügisene talgupäev. Seekord oli vaja laagripaik talveks valmis sättida – kämpingumajadest voodipesu talveks suurde majja, suvised asjad õuest tuppa, jõeäärne ära trimmerdada, viimased kämpingute uksed-liistud-aknad ära värvida ja paika panna, puud kuuri ja mis kõik veel.

Algust tehti ka ühe suurema ettevõtmisega, mis peab veel selle kalendriaasta sees valmis saama. Laagrikeskus sai projekti korras siseministeeriumilt toetust, et ehitada majja inva-WC. Talgupäeval lõhuti maha kunagise sauna (majas olev vana saun, mida seni kasutati panipagana) vahesein, kuhu järgmiseks suveks on valminud tualett ja duširuum, kuhu pääseb kenasti ligi ratastooliga. Ministeeriumi toetus projektile on 3000 eurot, ehitus ise läheb aga kuni viis korda rohkem maksma.

Laagripaiga koordinaator Jaanus-Janari Kogerman sõnas talgupäeva lõpetuseks, et seekord oli küll vähem inimesi, aga kui kellelgi, kes pühapäeval tulla ei saanud, tekib soov laagripaigas töödega kaasa aidata, siis võib sellest talle märku anda ja igal ajal tööd tegema minna.

Suuremad talgupäevad on selleks aastaks läbi. Kohtume uuesti kevadtalgutel ning suvel paljudes toredates laagrites.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat