Tule pühapäeval Rõõmusaarele talgutele!

Avaldatud 2.4.2024

Eeloleval pühapäeval, 7. aprillil oodatakse kõiki abilisi Rõõmusaarele koguduse laagrikeskusesse, et seal püsti panna üheksa kahetoalist majakest.

Oodatud on kõik abikäed. Jaanus-Janari Kogerman sõnas, et eelduslikult võtab ühe sellise majakese kokkupanemine kahekesi kuni kolm tööpäeva, kuid koos saab ikka rutem. Ühe majakese suurus on 20 ruutmeetrit ning need on mõeldud koguduse suvelaagrite ajal majutamiseks.

Kõiki talgulisi palutakse kaasa võtta ka oma töövahendid ning töökindad. Eesmärk on alustada tööpäeva kohe hommikul, et jõuaks rohkem tehtud ja et majakesed oleksid suvisteks kokkusaamisteks valmis.

Jaanus-Janari kutsus üles tulema koos koguduse meeskonnaga – selleks oleks vaja meeskonna kõik liikmed ka kirja panna, et talgupäeva korraldajad teaksid arvestada toiduvarudega. Pärast talgupäeva on võimalus ka sauna minna.

„Kogume ka raha, et katta kämpingute paigaldamiseks vajaliku materjali maksumus, mis on umbes 2500 eurot kämpingu kohta,“ ütles Jaanus-Janari. „Kui sul on soov ja võimalus annetada, siis võid seda teha registreerimisel, või toeta.advent.ee Rõõmusaare eriprojekti juures.“

Lisainfo: Jaanus-Janari, 5662 5526, jaanus-janari.kogerman (at) advent.ee.

Laagrikeskuse Facebooki-leht.´ja koduleht.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat