Liidu töötajad panid selle hooaja kokkusaamistele punkti ühise väljasõiduga

Avaldatud 28.5.2024

22. mail said liidu töötajad kokku tavapärase Terve Elu Keskuse maja asemel Saadjärve ääres, et veidi teistsuguses õhkkonnas ja vormis mõtteid vahetada. Selle väljasõiduga pandi töötajate igakuistele kokkusaamistele selleks hooajaks ka punkt.

Liidu esimees David Nõmmik ütles, et eesmärk oli üksteisega veel rohkem tutvuda ja keskenduda meeskonnavaimule. „Kasutasin seda mängu, kus igaüks pidi ütlema enda koha kaks õiget ja ühe vale lause,“ sõnas David ja lisas, et selle mänguga saadi üksteise kohta rohkem teada. „Ja saime naerda ka.“

Koosolemine toimus Saadjärvel parvel „Lennuk“. Esialgu andis parve kapten ülevaate parve tekkeloost ja ideest ning selgitas reegleid. Seejärel tänasime tehtud töö eest Krõõta, kes eemaldub hetkel tööst liidus ja asub jätkama oma haridusteed.

Kogu hooaja vältel on liidu töötajad saanud kokku kord kuus. „Igakuistel kokkusaamistel on rõhuasetus misjonivaldkonnal. Iga kahe-kolme kuu tagant püüame aru saada, mis toimub kohalikes kogudustes. Iga pastor esitab oma plaane ja räägib ka oma muredest, et saaksime koos palvetada,“ kirjeldas David.

Igal esmaspäeval omakorda saavad kokku liidu tööharude juhid ja juhtkond, seal on põhirõhk infovahetusel. „Minu põhimõte on see, et me jagame, mis toimub koguduse tasandil ja liidu tasandil, et kõik oleksid infoga võrdselt varustatud. Samuti vaatame tulevikku ja igaüks jagab oma mõtteid, mida on vaja teha, eriti kui on tulemas mõni suurem üritus.“ David selgitas veel, et neil koosolekutel on kujunenud välja hea viis, kuidas meeskonnaga tööd planeerida ja tehtule tagasisidet anda. Väga olulisena märkis David ära ka ühise palvetamise.

Maikuune väljasõit oli Davidi sõnul mõnus retk koos puhkusega, samas tegeleti meeskonnavaimu ülesehitamisega.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat