Saadaval on uus piibliäpp lastele

Avaldatud 25.10.2023, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventistide koguduse peakonverentsi lastetöö osakond (CHM) on astunud sammu, et tagada lastele kogu maailmas juurdepääs uuele kogemusele.

Ajal, mil tehnoloogia on meie igapäevaelus sügavalt juurdunud, on uus rakendus Armor of God Kids (AofG) võimas digitaalne tööriist, mis on loodud selleks, et juhatada lapsi Efeslastele 6. peatükis esitatud Jumala relvastuse põhimõtete juurde.

AofG rakendus on midagi enamat kui õppevahend; see on kaasahaarav seiklus, mis aitab Piibli õpetused ellu rakendada, ütlesid CHM juhid. Õe-venna Anya ja Aidani ja pagulaslaagris töötavate kristlike töötajate kaasahaarava loo kaudu saavad kasutajad osa põnevast aardejahist, millega õpetatakse Jumala sõjavarustuse olulisi põhimõtteid. Rakenduse peamine eesmärk on kinnistada laste usku Jumalasse ja varustada neid toimetulekuks ärevuse, hirmu ja kiusatustega.

Rakendus sisaldab kuut interaktiivset tegevust, mille hulka kuuluvad sõnaotsingud, mosaiikpildid, värvilehed, kohandatud interaktiivsed mälumärksõnad, piiblikleebised ja muusikalised tekstivideod. Selline mitmekülgne lähenemine tagab, et lapsed mitte ainult ei õpi, vaid ka tunnevad ülesandeid täites rõõmu.

CHMi juhi Orathai Churesoni sõnul „mõistavad lapsed paremini, kui nad saavad õppida lugude kaudu. Armor of God Kids'i rakenduse lood õpetavad Jumala sõjavarustuse põhimõtteid suhtluse kaudu omavahel ja mittekristliku kogukonnaga. Jumala põhimõtted ei ole meid ümbritsevast kogukonnast kadunud ja neid näidatakse rakenduses; me kasvame oma kogukonnas, jäädes samal ajal truuks Pühakirjale."

Churesoni sõnul on AofG rakenduse üks kõige tähelepanuväärsemaid aspekte võime ületada lõhet noorte ja Piibli vahel. See toimib digitaalse evangeeliumivahendina, „võrk, mis on heidetud, et püüda alfa-põlvkonna huvi," ütles ta. „See on lastetöö võrk, mida kasutame selleks, et aidata lastel Piibli vastu huvi tunda. Me loodame, et nad takerduvad Jumala armastuse võrku, mille me välja viskame."

Rakendus ei ole staatiline, vaid areneb pidevalt, et vastata oma noorte kasutajate vajadustele, ütles Chureson. CHM plaanib lähitulevikus kasutusele võtta koomiksid kui funktsiooni, mis suurendab rakenduse visuaalset atraktiivsust ja hariduslikku väärtust. Churesoni sõnul „puutuvad lapsed korraga kokku erinevate asjadega. Nad saavad selles rakenduses õppida Piiblit lõbusalt, kuid samas see inspireerib neid olema Jumalale ustav."

CHM-i juhtide sõnul on Armor of God Kids'i rakendus „lootuse majakas ja tee sügavama suhteni Jumalaga. See on kutse uurida, õppida ja kasvada usus – ühe allalaadimise kaupa."

Rakendus Armor of God Kids on saadaval App Store'is ja Google Play's.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat