24. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 26.5.2022

Jeesuse võrratu võlu

Jah, enamgi: ma pean kõike kahjuks Issanda Kristuse Jeesuse kõikeületava tunnetuse kõrval. Tema pärast olen ma minetanud kõik selle ja pean seda pühkmeiks, et saada kasuks Kristust ja et mind leitaks Tema seest ega oleks mul oma õigust, mis tuleb Seadusest, vaid see õigus, mis tuleb Kristusesse uskumisest, see, mille Jumal annab usu peale. – Filiplastele 3:8–9

Kui piibliõpilane vaatab Lunastajat, ärkab hinges usu, armastuse ja imetluse salapärane jõud. Läbi Kristusele suunatud pilgu muutub vaataja selle sarnaseks, keda ta imetleb. – Haridus, 192.

Peaksite Piiblit uurima; sest see räägib teile Jeesusest. Piiblit lugedes näete Jeesuse võrratuid võlusid. Te armute Kolgata mehesse. – LS, 293

Südame väljakutse

Kas sinu süda ihkab mõista „Jeesuse võrratuid võlusid“ – tunda ja armastada Jeesust üle kõige? Kas sa mõtled, kuidas luua Temaga selline suhe? Olgu sul julgust! Pööra oma pilk Temale. Uuri palvemeelselt Tema elu ja surma stseene. Mõista Tema ohverduse sügavat kingitust ja selle reaalsust, et Ta tegi seda sinu heaks isiklikult. Mõtle sellele, et Ta armastab sind ja hindab sind isegi rohkem kui Tema enda igavest elu. Usu, et sulle on antud Tema andestus ja Tema õigusest piisab. Mõtiskle nende asjade üle ja lase Jeesuse võrratutel võludel sulatada oma süda täna.

Palvesoovid:

  • Palveta Jumala Sõna uurides, et Tema Vaim paljastaks Jeesuse võrratud võlud sinu südamele ja viiks sind üha sügavamale Jeesuse isikliku tundmise rõõmus.
  • Palveta, et Jumal paljastaks sinu elus kõik ebajumalad, mis võivad segada sind selgelt Jeesuse ilu nägemast.
  • Palveta, et Jumal aitaks sul jagada Tema armastust sind ümbritsevate inimestega praktilisel ja konkreetsel viisil.
  • Palveta, et Jumal tooks tuleviku jaoks esiplaanile jumalakartlikud, õpetatavad ja alandlikud juhid; juhid, kes tagaksid Kristuse-keskse juhtimise, ajal kui Tema kogudus täidab oma taeva poolt juhitud ülesannet selles maailmas.
  • Palveta, et peakonverentsi istungjärgu delegaadid palvetaksid siiralt, et Jumala tahe täituks, ja siis alistuksid Tema tahtele, mis iganes see ka poleks.

Liitu 24//7 avatud palvetoaga

Liitu teiste usklikega üle kogu maailma, et 40-päevase palveaja jooksul üheskoos palvetada Zoomi vahendusel.

 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat