29. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 31.5.2022

Jumalik Lohutaja

„Kuid ma ütlen teile tõtt: teile on parem, et ma lahkun, sest kui ma ei lahkuks, ei tuleks Lohutaja teie juurde, aga kui ma ära lähen, siis ma saadan tema teie juurde.”- Jh 16:7

„Püha Vaim oli ülim andidest, mida Ta võis Isalt oma rahvale edasiandmiseks paluda. Püha Vaim pidi avalduma neis uuendusttoova väena. Ilma selle osata poleks Kristuse ohvrist midagi kasu… Patule võis vastu panna ja seda võita ainult Jumaluse Kolmanda Isiku võimsa väe abil… Püha Vaim muudab mõjuvaks maailma Lunastaja poolt sooritatud töö. Püha Vaimu kaudu saab süda puhastatud. Vaimu läbi saab usklik osa jumalikust iseloomust. Kristus on andnud oma väe kui jumaliku väe, et saavutada võit kõikide pärimuste ja viljeletud kalduvuste üle kurjale ja et ilmutada oma enda iseloomu oma kogudusele. Jeesus ütles Püha Vaimu kohta: „Tema austab mind.“ Ajastute igatsus, lk 671.

Südame väljakutse

Kas oled võtnud aega, et sügavalt mõtiskleda ja väärtustada imelist Püha Vaimu kingitust? Ta on osa taevasest triost, kolmainsusest ja Ta on saadetud sulle kingina Jeesuselt. Ta räägib, juhatab, mõistab süüdi, aitab, lohutab, muudab ja annab sulle väge sinu teekonnal taeva poole. Ta aitab sul saada rohkem meie armastava Päästja sarnaseks.

Kas oled kunagi kutsunud Püha Vaimu eriliselt oma ellu? Kas oled isiklikult kogenud, kui Ta „muudab tõhusaks maailma Lunastaja poolt sooritatud töö?“ Miks mitte hakata siiralt anuma igapäevast ristimist Püha Vaimuga? Kutsu Jeesus elama ja töötama sinu kaudu, Tema Vaimu läbi ja anna Talle ligipääs oma elu igale valdkonnale.

Palvesoovid:

Palveta, et Jumal aitaks sul paremini mõista piibellikku õpetust kolmainsusest ja Püha Vaimu ristimisest, samuti sügavamat arusaamist Püha Vaimu töö olemusest.

Palveta Püha Vaimu väe pärast, et saavutada võit pärimuslike ja viljeletud kalduvuste üle patule.

Palveta, et oleksid ustav majapidaja oma aja ja kümnise osas. Isegi, kui ajad on rasked, ütleb Piibel meile, et neid, kes austavad Jumalat, austab ka Tema (1.Sm 2:30).

Palveta meeldiva üksmeele eest Peakonverentsi sessioonide delegaatide seas, mis ületaks kõik lahkarvamused. Palveta, et kõik delegaadid võiksid alandlikult aktsepteerida kõiki tulemusi, ehkki need ei pruugi vastata isiklikele soovidele.

Palveta Jeesuse palvet Johannese 17. peatükis, et oleksime kõik üks. Rahuldust pakkuvate abielude, harmooniliste perede ja koguduste pärast. Et kõik oleksid Jumala tahte all.

Liitu 24//7 avatud palvetoaga

Liitu teiste usklikega üle kogu maailma, et 40-päevase palveaja jooksul üheskoos palvetada Zoomi vahendusel https://247unitedprayer.org või järgi järgnevat juhist: www.revivalandreformation.org -> 40 days of prayer -> vali 29. päeva materjal, mille lõpust leiad lingi palvetoale (Join 24/7 united in prayer).

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat