Inter-Ameerika divisjoni Hope Channel sai 5-aastaseks ning jätkab kasvamist

Avaldatud 22.9.2021, allikas Adventist Review

Inter-Ameerika divisjoni Hope Channel avati viie aasta eest, praegu on plaanis laiendada kolme töös oleva kanali programmi. Kolm kanalit esindavad selle piirkonna kolme ametlikku keelt: inglise, hispaania ja prantsuse keelt.

Plaan on rajada veel rohkem meediakeskuseid, toota rohkem digisisu ja programmi, mis kõnetaks tänapäeva inimest ja lööks läbi ka sotsiaalmeedias, sõnas kanali tegevjuht Abel Márquez. „Meil on vaja lahendada erinevaid probleeme – pandeemia tõttu. Aina enam inimesi on huvitatud aina lühematest saadetest ja järelvaatamisest. Me peame keskenduma sellele, et jõuaksime lootusesõnumiga suurema kuulajaskonnani.“

Márquez sõnas, et kanali eesmärk on kasutada televisiooni, et informeerida, õpetada ja muuta elusid selles enam kui 300 miljoni inimesega piirkonnas. Inter-Ameerika Hope Channel on osa adventkoguduse Hope Channeli telekanalitest.

„Me tähistame oma viiendat aastapäeva ning oleme rõõmsad selle üle, kuidas Jumal on seda ettevõtmist õnnistanud,“ ütles Márquez. „Esimese viie aasta jooksul oleme tootnud seriaale, filme, lühikesi klippe ja palju muud. Meie kanali töötajad on teinud koostööd unioonidega, et levitada kanali saateid sadades linnades ja piirkondades.“

Hispaaniakeelne kanal alustas paari kohaliku saatega, ülejäänud sisu tuli mujalt. Nüüd on kanali tegevus ööpäevaringne ja 90% selle sisust toodetud kohalikul tasandil. „See on nagu tõeks saanud unistus – meie kanalites on 65 algupärast saadet, peamiselt hispaania- ja prantsuskeelsed,“ sõnas Márquez. See tähendab, et viimase viie aasta kestel on iga kuu tulnud välja uus saade. Kanalist leiab saateid lastele, noortele, peredele ja täiskasvanutele, teemad on väga varieeruvad: haridus, jumalateenistus, piibliõpe, tervis, söögivalmistamine ja isiklikud lood misjonitööst ning palju muud.

Prantsuskeelne kanal on ööpäevaringne ning ingliskeelsel kanalil näidatakse sama programmi mida Hope Channel International’i kanalil.

Inter-Ameerika divisjoni (IAD) territooriumil on 18 meediakeskust, millest 14 toodavad sisu Hope Channel’ile. „Me töötame selle nimel, et kõik meie divisjoni 24 uniooni panustaksid meie kanalisse, et igaühes neist oleks oma meediakeskus ja et iga meie piirkonna ülikool rajaks oma meediakeskuse, mis samuti saab kanali programmi panustada,“ ütles Márquez.

„Üks suuremaid Jumala õnnistusi meie divisjoni kanalile on see, et oleme saanud lootusesõnumiga jõuda miljonite inimesteni,“ sõnas IAD president Elie Henry. „Jumal on valmistanud selle meediumi kaudu viisi, kuidas jõuda nii paljudeni, kes ei tunne veel Jeesust ja Tema armastust, samal ajal töötab kanal ka selle nimel, et tugevdada meie koguduseliikmete vaimulikku elu.“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat