It Is Written avaldas uue lasteprogrammi „Maetud aare“

Avaldatud 31.5.2021, allikas Adventist Review

Piibliõppekanal It Is Written teatas hiljuti uuest lasteevangelismi programmi „Maetud aare“ valmissaamisest. See programm on 21-päevane ning töötatud välja lastele kuni 12 eluaastat. Seda saab kasutada piiblikoolis või ka laste hingamispäevakoolis.

„Maetud aare“ koosneb piiblitundidest, lauludest, meisterdamistest ja mängudest – kõigi tegevuste eesmärk on õppida täiskasvanute juhendamisel Piibli tõdesid. Iga programmi saab kohaldada vastavalt oludele, üks osa kestab 90 minutit ning igal osal on lisamaterjalid ja soovitused jätkutegevusteks. „Maetud aare“ on mõeldud lastele 7–12 aastat, kuid kaasas on materjalid ka eelkooliealistele lastele.

Programmi juht Melissa Bradshaw ütles, et on evangelismis töötanud üle 25 aasta ning mõistab, kui oluline on laste evangeelne programm. „Kui evangeelses seminaris ei ole mõeldud lastele, siis ei tule tõenäoliselt ka vanemad. „Maetud aare“ on võimalus, mille kaudu lapsed saavad õppida Piibli elumuutvaid tõdesid interaktiivsel ja põneval moel. Ja me teame, et kogudused vajavad head Piibli-põhist programmi, just seda „Maetud aare“ pakubki.“

Melissa teab omast käest lasteevangelismi olulisust. Väikse lapsena osales Melissa oma õdedega laste piiblitunnis, samal ajal kui tema ema oli evangeelsel seminaril. Melissale meeldis kõik, mida ta õppis, ning ta innustas ka oma isa Piiblit õppima. Selle tulemusena isa ristitigi.

„Noored inimesed on evangelistid,“ ütles It Is Written kanali juht John Bradshaw. „Ja on oluline, et annaksime noortele tõhusad vahendid, mille kaudu nad saavad õppida ja usku jagada. See ongi „Maetud aarde“ eesmärk.“

„Maetud aare“ on lõbus, tõhus, Kristuse-keskne programm, mis julgustab lapsi langetama eluaegse otsuse Jeesuse kasuks.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat