27. juuli ehitusfondi annetus suunatakse Türi kogudusele

Avaldatud 12.7.2019

27. juulil on liidu annetuste kalenderplaanis liidu ehitusfondi annetus. Seekord kogutakse raha Türi kogudusehoone saali renoveerimiseks.

Türi kogudusemaja juures on viimaste aastatega tehtud nii kohaliku koguduse jõupingutuste kui ka Eesti adventkoguduste ja sõprade abiga palju korrastustöid: maja on saanud uue välisvoodri ja katuse, vahetatud on põrandad ja uuendatud ka kõrvalhoonet, kus elavad Türi koguduse liikmed. Möödunud sügisel sai kogudusemaja kahe vana ahju asemele annetuste abiga uue ahju.

Tänavu võeti plaani renoveerida jumalateenistuste saali seinu ja lage. Kuna töömehed said tulla suve alguses, on tööd küll juba tehtud, kuid kõige eest ei ole veel tasutud. Saalis on nüüd seinad kaetud kipsplaatidega, mis on värvitud. Värskendatud sai ka lage ja soetatud uus põrandakate. Kõigi tänavusuviste tööde maksumus on orienteeruvalt 4000 eurot.

Türi kogudus on tänulik kõigile sõpradele ja koguduseliikmetele üle Eesti, kelle abiga kogudus on saanud viimaste aastate jooksul anda majale värskema välimuse ja interjööri. Seekordse annetuse toel loodab kogudus vähendada suve alguses renoveerimistööde käigus tekkinud võlgnevust.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat