Palvenädal Tallinnas

Avaldatud 7.11.2014, autor Aleksandr Tsugai

Sel aastal valmistas koguduse juhatus kõigile ootamatu, aga meeldiva üllatuse, asendades tavalised palvenädala lugemised jutlustega. Esimene kohtumine toimus laupäeval, 1. novembril. Plaani järgi saadakse kokku seitse korda. Jutlustama kutsuti Mindaugas Pikunas, kes on Leedus pastor. Mindaugas räägib üllatavalt ebatavaliselt ja huvitavalt nendest teemadest, mis tunduvad juba ammu tuttavad.

Kohtumised käivad kolmes keeles. Pastor Mindaugas räägib inglise keeles ja paralleelselt tõlgitatakse nii eesti kui ka vene keelde. Tõlkimine toimub nii traditsioonilisel kujul mikrofoni abil kui kõrvaklapisüsteemi kaudu. Seega tõlkijad ei sega teineteist ja kohtumised ei võta aega rohkem kui poolteist tundi.

Küll on mõnus näha, et igal järgmisel päeval tuleb üha rohkem inimesi ja me loodame, et see tendents säilib ka edaspidi. Tahame märgata, et meie kohtumistel on eriti sõbralik ja soe atmosfäär, vaatamata meie koguduse liikmete vanuse ja keelte erisustele. Hea meelega soovime näha, et meie kirikus oleks üha rohkem selliseid kohtumisi, kuna ainult siis mõistame, kui suur õnnistus on olla ühe suure adventpere liige.

Palvenädala põhiliseks osaks on palvetamine, palvetame rühmades 2–3 inimese kaupa, aga ka kõik koos. Me palume Jumalat, et Ta aitaks meid tuleva seminariga „Iidsete kadunud linnade imelised faktid”. Samas on meie palvesooviks ka Alfa-kursus, mis alustab 17. novembril. Me palume, et Jumal tooks meie adventperre Tallinnas värskust, kosutust ja annaks meile uut jõudu töötada Tema heaks.

Eraldi tahame kiita suurt hulka inimesi, kes töötavad igapäevaselt meie kohtumiste heaks: tõlkijad, tehknikud, pastorid ja korraldajad. Tänu Jumalale nende pühendunud töö eest.

Kui teil ei õnnestunud meie kohtumistele tulla, võite meid toetada oma palvetega.

Palvenädal on ülemaailmse adventkoguduse teemanädal, mis kordub iga aasta novembmri esimesel nädalal. Tänavu on teemaks "Vaid Kristuse meetod", loenguid saab alla laadida siit. Palvenädal lõpeb 8. novembril.

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat