Hommikvalve 2015 ootab sinu panust

Avaldatud 4.6.2014, allikas Meie Aeg

Järgmise aasta hommikvalveraamat sünnib kohalike adventistide koostöös, oodatud on kogemused, mõtisklused, tähendamissõnad, luuletused ja muu sõnaline looming, mis oleks hea algus uuele päevale, innustaks praktilisele kristlusele ja kutsuks palvetama olulistel teemadel.

Eelmine eestlaste kogemustest põimitud hommikvalveraamat ilmus 2010. aastal pealkirja all „Imed hommikusöögiks”. Enda kirjutise saatis toona 121 inimest, ent järgmise aasta hommikvalveraamat on alles poolel teel ja sinna on veel tekste juurde tarvis.

Üleskutse kõigile lugejaile: pane kirja oma mõtisklus, kogemus või loominguline tekst, otsi sellele sobiv piiblisalm mõnest evangeeliumist. Oleks tore, kui tekstil oleks ka pealkiri ning kõige all teksti sisuga haakuv palvesoov või üleskutse. Kui sul on soov oma teksti näha konkreetse kuupäeva juures, siis märgi see palun ära.

Võrreldes eelmiste hommikvalveraamatutega on seekord tekstid lühemad – kuni 200 sõna (ilma pealkirja, piiblisalmi ja palvesoovita). Kui sinu teemaarendus on pikem, siis jaga see mitme päeva peale, nii et tekib järjelugu. Kõiki tekste oodatakse juunikuu jooksul e-postkasti aadressil abeekmann@gmail.com või info@advent.ee või paberil Lille 18 Tartu 51010 märgusõnaga Hommikvalve 2015. Hommikvalveraamatu koostaja ja toimetaja on Averonika Beekmann.

Hommikvalveteksti formaat: pealkiri, piiblisalm evangeeliumist, kuni 200sõnaline tekst, palvemõte, soovi korral kuupäev. Saada oma tekst(id) juunikuu jooksul.

 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat