Uus hommikvalveraamat: "Silmast silma"

Avaldatud 1.1.2019

Eesti adventkoguduste 2019. aasta hommikvalveraamat on hollandlase dr Reinder Bruinsma “Silmast silma”.

Piibel on raamat päris inimestest, koos nende puuduste ja vigadega. Mida saame me neilt tänaseks õppida? Autor võtab igaks päevaks ühe neist vaatluse alla ning mõned neist võivad sind üllatada.

Bruinsma, kelle sulest see on järjekorras teine pühendushetkede raamat, kirjutab raamatu eessõnas: „Käesoleva raamatu jaoks valisin Piiblist 365 meest ja naist ning kirjutasin igaühe kohta lühikese artikli. Iga inimese loos üritasin avastada midagi, mida saab tänapäeval vaimulikult rakendada. Selline lähenemisviis võib tunduda moralistlik, kuid ma ei kavatse sellepärast vabandust paluda, sest Piibel ise juhib meid selles suunas.”

Piibli tegelased on selles raamatus pandud tähestikulisse järjekorda ja nende hulgas on vähe neid, kellega lugejad veel tuttavad ei ole. Kuid autor on nimekirja kaasanud ka selliseid nimesid, mis võivad enamiku jaoks olla tundmatud. „Ma loodan, et kohtumised nii tuntud kui ka tundmatute või vähekuuldud inimestega osutuvad sisukaks. Paljud Piibli tegelased äratavad meis imetluse ja võivad olla tõeliseks eeskujuks.”

Raamat „Silmast silma” maksab 15 eurot ning seda saab soetada adventkogudustest üle Eesti ja e-poest. E-raamatu hind on 10 eurot. 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat