Koguduse pastorite ja töötajate koosolekust Tartus

Avaldatud 15.1.2014, autor Heino Lukk

14. jaanuaril 2014. oli Tartus  AKELi pastorite ja teiste evangeeliumitööliste selle aasta esimene kokkutulek. Palvusel, mis kestis praktiliselt lõunani, käsitles liidu esimees David Nõmmik teemat „Kohtumine Jumalaga“. Teemat arendades ja küsimusi esitades kutsus ta kokkutulnuid kaasa rääkima, oma mõtteid ja kogemusi jagama. Kas Jumalaga (Isaga, Pojaga) on võimalik kohtuda? Kas see on reaalne? Jah, aga see ei tähenda ilmtingimata füüsilist kohtumist. On märguandeid, Jumalast juhitud mõtteid, kaitset jne., milles on olnud Jumala tuntav lähedalolu. Me vajame uusi kohtumisi Jeesusega. Soovime ja palvetame, et võiksime alanud aastal käia alati koos Jumalaga.

Pärast lõunat käsitles David Nõmmik tervisliku elu teemat inglisekeelse tervishoiuprogrammi „NEW START“ (Uus algus) alusel. Ka see polnud vaid tema ettekanne, vaid ta kutsus kõiki kaasa rääkima. Neis on kaheksa looduslikku ravimit. Jumal soovib, et me oleksime ka füüsiliselt terved – 3Jh 2. Need 8 on: (õige) toitumine, liikumine, vesi, päikesepaiste, mõõdukus, (puhas) õhk, puhkus ja Jumala usaldamine.

Adventkoguduse pastorid ja töötajad kogunevad kord kuus, et arutada koguduse ning tööga seotud küsimusi ja jagada kogemusi ning mõtteid. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat