Pastorite kokkutulekust Tartus

Avaldatud 9.10.2013, autor Heino Lukk

8. oktoobril oli Tartus järjekordne AKELi pastorite ja teiste evangeeliumitööliste kokkutulek. Sissejuhtavad sõnad ja mõtiskluse palvuseks esitas koguduste liidu esimees David Nõmmik. Tsiteerides Pauluse Kirja galaatlastele (Gl 6:7-10) ja Teist kirja korintlastele (2Kr 6:9-11), rääkis ta põhjuse ja tagajärje vältimatust seosest, mida me ei tohi ära unustada. 

Liidu laekur Jaanus-Janari Kogerman ja liidu peasekretär Ivo Käsk rääkisid pastoritöö ja koguduse tegevuse ning koguduse loomuliku kasvu hindamisest. Selleks on välja töötatud vastavad küsimustikud. Pastorid vastavad neile määratud küsimustele ja koguduseliikmed ning soovi korral ka kogudust regulaarselt külastavad mitteliikmed neile määratud küsimustele. Hindamine annab ideid, millele oma tegevuses senisest enam tähelepanu pöörata.

Pärast lõunat jagas Jaanus-Janari Kogerman infot Suure Lootuse projekti kohta. Teavet saab ka interneti koduleheküljelt aadressil: www.advent.ee/lootus/. 12. oktoober on pühendatud nii lõikustänule kui ka Suure Lootuse projektile. Kahjuks ei saabu 12. oktoobriks trükist selleks kavandatud ajakirjad ja raamat. Ajakirjad on samal aadressil saadaval pdf-formaadis. Seega on võimalik nendega tutvuda juba enne trükist ilmumist. 12. oktoobril saab tegeleda palvekaardiga, mille koguduseliikmed on juba varem saanud, ning panna inimestele südamele, et ajakirjade saabumisel ei jagaks keegi neid teistele enne, kui on ise need läbi lugenud, et oskaksid vastata küsimustele, mis ajakirja saanud inimestel neid lugedes tekkida võivad.

Hele Kulp rääkis Põltsamaa ja Jõgeva koguduse ning Villi Nõmmik Narva koguduse tegemistest.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat