Jõhvi kirikule pannakse nurgakivi (täiendatud)

Avaldatud 24.2.2010

Möödunud aasta 10. veebruaril Jõhvi kesklinna ostetud krundil on tööd pastor Viktor Nõmmiku juhtimisel jõudnud nii kaugele, et 27. veebruaril käesoleval aastal asetatakse kiriku nurgakividesse silindrid mälestusesemetega. 

Klaasist silindrid asetatakse kiriku vundamendi kolme nurka ning kiriku keskossa. Silindritesse pannakse eesti- ja venekeelsed õppetükid ja hommikvalved, kiriku ehitusloa koopia, teenistuse litaania tekst ning kohalolnute pühendustekst koos nende allkirjadega.

Teenistusel osaleb Balti Uniooni esimees pastor Valdis Zilgalvis ning Adventistide Koguduste Eesti Liidu esimees pastor Tõnu Jugar. 

Ida-Virumaal asuvad adventkogudused on keskmisest suurema kogudusekasvuga terves Adventistide Koguduste Eesti Liidus, kuid oma kirikuhoonet ei ole seal piirkonnas senimaani ühelgi kogudusel. Koos käiakse erinevatel rendipindadel.

Kiriku ehitamine on terve koguduste liidu ühine prioriteet. Koguduseliikmed on möödunud aasta jooksul annetanud üle 200 000 krooni. Vajadused on aga muidugi palju suuremad ning annetused on jätkuvalt väga oodatud. 

Rahalised annetused võib teha Adventistide Koguduste Eesti Liidu alljärgnevatele kontodele (märkides selgituseks - Jõhvi kirikule):

SEB Pangas 10220083847018

Nordea Pangas 17001830589

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat