Jõhvi mõjukeskuses täitus aastaunistus

Avaldatud 27.10.2015, autor Leonora Nõmmik

26. oktoobri keskpäeval kogunes Jõhvi mõjukeskusesse palvegrupp, nagu esmaspäeviti juba tavaks on saanud. Seekordne koosolemine oli ainukordne seetõttu, et pärast huvitavat teemaarutelu ja maitsvat ühislõunat said kohaletulnud osaleda aastapikkuse unistuse täitumise viimases faasis. Nimelt sõitis kella ühe paiku kiriku hoovi kaubik, mille sisemuses oli peidus 350 kg kaaluv kahemeetrine kast. Just sellesama raske kasti kirikusaali sissesaamiseks läks vaja kuue tugeva mehe jõudu, kes seitsmenda mehe juhendamisel ja kolme piisavalt pika ja tugeva nööri abil ülesandega väga edukalt hakkama said. Poole tunni jooksul läks vaja veel teravat nuga tugeva pakendi avamiseks ja paari mutrivõtit poltide kinnitamiseks ja siis seisiski kirikusaali vasakus nurgas valge kaunitar!

2015. aasta algusest, kui Jõhvi kogudus tähistas 100. aastapäeva, unistuseks olnud uhiuus tiibklaver Klug & Sperl Saksamaalt on reaalsuseks saanud. Hea akustikaga saalis toimub esimene tõeline kirikukontsert jõulueelsel ajal, 18. detsembril kell 18.00, kui esinema tulevad Jõhvis tegutsevad koorid. Neist ühes laulab kaasa ka Jõhvi vallavanem Aivar Surva. Kui sul on selleks õhtuks veel plaanid tegemata, siis oled väga oodatud koos meiega rõõmustama! Sest Piibel kirjutab: „Olge rõõmsad rõõmsatega!“ Ja kui me siin maa peal rõõmsatega rõõmustame, siis saame kõik koos ka taevas rõõmustada.

Aasta ostu, mis maksis 8420 eurot, toetasid 3000 euroga Jõhvi nelipühi kogudus, Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit, Balti unioon, sponsorid ja koguduse liikmed, kuid suurem osa vajaminevast rahast sai kogudus rentnikelt. Tänu Jumalale, et Jõhvi mõjukeskuse multifunksionaalne lahendus on teinud võimalikuks aastatel 2012–2015 hoonesse investeerida kokku 25 959 eurot.

Kui keegi küsib, kas nüüd on kõik lõplikult valmis, siis näeme mõjukeskust ikka väikese lapsena, kes on äsja kõndima õppinud. Ja selgeks saanud esimesed sõnad. Ning vajab jätkuvalt vanemlikku hoolt ja investeerimist, sest laps alles kasvab. Õhus on endiselt unistus leida lahendus suurima kuluartikli, s.o. elektrikulude vähendamiseks päikesepaneelide soetamise näol. Ja gaasitrassiga liitumine kütmise kergendamiseks.

Kõik suured asjad meie elus algavadki ju väikesest aga julgest unistamisest.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat