Piiblimängu "Heroes" on alla laaditud juba pool miljonit korda

Avaldatud 27.3.2023, allikas Adventist News Network

22. märtsil 2023 tähistas kogudus olulist digitaalset verstaposti: populaarne mängurakendus „Heroes: The Bible Trivia Game“ laaditi alla 500 000. korda. See saavutus rõhutab rakenduse kasvavat populaarsust üle maailma – seda mängu on mängitud  üle 18 miljoni minuti ja vastatud on üle 45 miljoni viktoriiniküsimusele.

Vaid kahe aasta jooksul pärast ilmumist on „Heroes“ muutunud nii mängijate kui ka piibliteadlaste lemmikuks. Rakendus tutvustab keeruliste küsimuste ja kaasahaarava mängu kaudu piiblikangelasi, mistõttu on see suurepärane vahend mängijate harimiseks Piibli lugude ja õpetuste kohta.

Adventkoguduse kommunikatsiooniosakonna juht Williams Costa Jr. oli selle verstaposti üle rõõmus: „Alati on põnev näha, kuidas unistused täituvad. Ime on see, et pool miljonit „Heroes'i“ allalaadimist ei ole lõpp, vaid suur samm edasi."

Hope Channeli poolt välja töötatud ja pastor Sam Nevese’i kujundatud piibliküsimuste-vastuste rakendus on saanud populaarseks ka hariduslike õppe-eesmärkide poolest. Neves selgitab, et „mängul on hariduslik väärtus. Mängija järgib mängimise ja õppimise käigus mängimise järjekorda, nii et ta tunneb piiblilugu, ilma et ta peaks seda tingimata lugema."

2022. aasta juunis tegi „Heroes“ koostööd Washingtonis asuva Piiblimuuseumiga. Muuseum andis ruumi rakenduse reklaamimiseks ning pakkus külastajatele võimalusi mängu mängimiseks ja rakenduse kohta uurimiseks.

Alates 2021. aastal käivitamisest on "Heroes" teinud koostööd ka Hope Channeliga ja Novo Tempoga Brasiilias. 2022. aastal edendas „Heroes“ Brasiilias ka online-turniiri, kus rakenduse mängijad kogunesid, et võistelda võimaluse eest mängida isiklikult TV Novo Tempo telesaate eriväljaandes.

Mängu edu kajastub ka veebisaidi populaarsuses, ainuüksi viimase kuu jooksul oli seal üle 100 000 vaatamise. Ligi kahe aasta jooksul on rakendus saanud kättesaadavaks peaaegu 15 keeles, kogu Hope Channel Networki kaudu, sealhulgas inglise, prantsuse, hispaania, portugali, rumeenia, suahiili ja tagalogi keeles.

Viimase kahe aasta jooksul on välja töötatud ka „The Big Questions", piibliõpik, mis sisaldab 20 õppetundi, mis on saadaval inglise, portugali, prantsuse, rumeenia ja hispaania keeles. Selle peamine eesmärk on vastata tavalistele vaimulikele küsimustele, mida paljud kasutajad internetist otsivad. 2022. aastal ilmus „The Big Questions" teine versioon inglise ja portugali keeles, mis sisaldab 21 uut õppetundi.

24. detsembril 2022 lisasid rakenduse loojad mängu Jeesuse ema Maarja. Nüüd on mängus kokku 13 piiblitegelast.

Rakenduse arendusmeeskond püüab muuta mängu interaktiivsemaks ning lisada uusi küsimusi ja uusi kangelasi. Neves ütles: „Mäng on loodud kavatsusega jagada kolme ingli sõnumit kogu maailmas, et julgustada [noori] tutvuma Piibli põnevate lugudega ja avastama, et nad on kutsutud olema täna Jumala kangelased, et saada Kristuse tunnistajateks.“

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat