Valmis on saanud uus telefonimäng "Heroes 2"

Avaldatud 25.3.2021, allikas TEDNews

„Heroes 2: The Bible Trivia“ on Hope Channel’i uus tasuta mängurakendus, mille kaudu jagada kolme ingli sõnumit mängurite ja noortega kogu maailmas. Rakendus on saadaval alates 25. märtsist.

Mängijad alustavad teekonda 1. Moosese raamatus koos Aadama ja Eeva, esimeste kangelastega, mäng lõpeb Ilmutusraamatus piksepoja Johannesega. Kõik kangelased esitavad mängijale küsimusi oma elu kohta, 12 küsimust ühe ringi kohta – mängijad koguvad kogemuspunkte. Mida rohkem kogemuspunkte mängijal on, seda rohkem kangelasi vabastatakse. Küsimused muutuvad mängu edenedes keerulisemaks ja mängijad võivad mängu iga ringi lõppedes jagada oma sõprade või perega.

Projekti juht pastor Sam Neves usub, et videomängud on hea tööriist evangeeliumi kuulutamiseks tehnoloogiliste vahenditega – see on väga hea strateegia, kuidas jõuda meie ilmalikus kultuuris noorte inimesteni. „Tänapäeval oleme olukorras, kus noored tunnevad koomiksilugusid paremini kui piiblilugusid. Meie mäng sai loodud eesmärgiga julgustada noori tutvuma Piibli põnevate lugudega ning avastama, et ka neid kutsutakse täna olema Jumala kangelased, Kristuse tunnistajad.“

„Hiiglasetapjast Taavetist, piksepojast Johannesest ja legendaarsest Simsonist kuni unistaja Johanneseni – mängus tutvustatakse neid karaktereid kui julguse ja piibelliku mehelikkuse näiteid. Julguse kuninganna Ester, tark lesk Rutt ja Maarja Magdaleena hüüdnimega Tomb Rider – need on meie supernaised, kes õpetavad olulisi õppetunde tüdrukutele,“ sõnas Neves.

Mäng on saadaval inglise, hispaania, portugali ja prantsuse keeles, mõne aja pärast lisatakse ka uusi keeli. Online-mängude turg on pandeemia tingimustes väga palju kasvanud, 2020. aasta lõpus oli kogu maailmas 2,7 miljardit mängijat.* Teiste mängude seas pälvivad aina enam tähelepanu ka piiblimängud, kaasa arvatud 2013. aastal välja tulnud mäng „Heroes the Game“.

Ülevaade

Mängu nimi: Heroes 2: The Bible Trivia Game

Avaldamise kuupäev: 25. märts 2021

Iseloomustus: nutitelefoni rakendus, mille sihtrühm on noored ja mängurid

Hind: tasuta!

Keeles: inglise, hispaania, portugali, prantsuse

Rohkem infot saab mängu meeskonnalt: contact@heroesbibletrivia.org

* Revista Exame, May 2020, https://exame.com/

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat