Uudiseid kirjastuselt

Avaldatud 11.3.2022

Sõja tõttu on Venemaa ja Läti vaheline kaubavedu katkenud ja sellest tulenevalt ei pruugi Eesti adventkoguduse liikmed õigeaegselt kätte saada teise kvartali venekeelseid õppetükke ja muid venekeelseid raamatuid. Koguduste liidu laekur Jaanus-Janari Kogerman sõnas, et saime just kätte venekeelse õppetüki trükifailid ning korraldame nende trükkimise ise. Seekord saavad kõik ettetellijad venekeelse hingamispäevakooli õppetüki koos juhendajatele mõeldud kommentaaridega. Ettetellijatele hind ei muutu.

Uued raamatud

Kirjastus IVA on välja andnud uusi raamatuid. Väike käsiraamat ühispalveks „Palvetagem hilise vihma pärast“ teeb sissejuhatuse ühisesse palvetamisse, sealhulgas käsitleb palvekoosoleku ülesehitust jms. Raamatus on 52 lk, see on A6 suuruses ning maksab üks euro.

„Üleujutatud kõrb" on loomisloo detektiivide koomiksisarja esimene osa, kus peategelased lähevad reisile Ameerika Suurde kanjonisse ning märkavad midagi uurimisväärset. „See lugu tugineb päris teadlaste päris avastustel ning esitab ka probleeme, mis kristlastest teadlastel võib oma avastuste tõestamisel esile kerkida,“ sõnas Jaanus-Janari ja lisas: „Raamat sobib ilmselt kõige paremini 3.–6. klassi lastele, kuid ärge selle vanuserühmaga end piirata laske.“ Raamat on valminud adventkoguduse geoloogia uurimise instituudi poolt (Geoscience Research Institute). Raamatu formaat on A4, selles 28 täisvärvilist lehekülge ning hind on 2 eurot.

Audioraaatute komplekt

Välja on antud muusikamängija koos audioraamatutega, selle hind on 25 eurot. Tegu on akudega raadio-MP3 mängijaga, millega on kaasas mälukaart adventkoguduse audioraamatutega, mis on enamjaolt pärit Pereraadio arhiivist. Mälukaardil on järgmised audioraamatud: „Tee Kristuse juurde“, „Suur võitlus“, „Kuldsed käed“, „Põgenemine Jumala juurde“, „Kutse vaikusse“, „Võit Jeesuses“, „Dolores“, „Laulev kallas“, „Eeva laul“, „Meenutagem endisi aegu“, boonusena ka Uus Testament.

Seadmel on lisaks üks vaba mälukaardipesa, kuhu tulevikus soovitakse luua jutluste kollektsiooni, ning ka USB pesa, kuhu saab ühendada mälupulga, näiteks kohalikus koguduses salvestatavate jutlustega.

"Suur võitlus"

Raamatu „Suur võitlus“ lisakogus saabub plaani järgi 9. aprillil, kuid ka praegu on raamat veel saadaval.

Kõik uudistooted on saadaval ka pood.advent.ee.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat