ADRA töö toetuseks Ukrainas ja selle naaberriikides

Avaldatud 1.3.2022, allikas TEDNews

Meile teeb väga muret relvastatud konflikt Ukrainas ning tagajärjed, mis võivad selle vägivaldse sõjaga kaasneda. Kaotatud elud, kodude, haiglate ja koolide hävitamine, puudus elementaarsest, näiteks veest, toasoojast ja kommunikatsioonisüsteemidest – kõik see on äärmiselt aktuaalne. Lisaks sellele on Ukraina naaberriikidesse oodata miljoneid sõjapõgenikke.

Adventkoguduse katastroofiabi organisatsioon ADRA töötab Ukrainas ja selle naaberriikides selle nimel, et säästa elusid ja toetada abivajajaid. ADRA Ukrainas töötab üle 30 inimese ning varustatud meeskonnad on Kiievis, Kramatorskis, Mariupolis ning Mkahhevos. Praegu on rakkes ADRA kohalikud koordinaatorid ja sajad vabatahtlikud.

ADRA meeskonnad Ukraina naaberriikides (nagu Poola, Slovakkia, Ungari, Rumeenia ja Moldova) vajavad Ukraina põgenike abistamisel abi.

ADRA Ukraina haru vajab abi

* puhta vee ja hügieenitarvete programmi toetamiseks Ida-Ukrainas. Tuhanded inimesed selle piirkonna kaugemates külades on ära lõigatud joogiveest, peavarjust ja neil ei ole ka süüa;

* sularahavautšerite valmistamiseks, mida inimestele jagatakse;

* mootorikütuse ostmiseks, et evakueerida inimesi sealt, kuhu kohalikud võimud ei ole jõudnud;

* toidu ostmiseks, mida inimestele jagada.

Aitäh, et sa toetad!

Eestis kogume annetusi läbi toeta.advent.ee lehekülje pangalingi või pangakaardiga.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat